Schoolkinderen

Poëziealbum versjes, terug van weg geweest

Wil je aardig voor me wezen
Je mag al mijn versjes lezen
Je mag al mijn plaatjes kijken
Mijn album met een wens verrijken
Maar geef hem als je klaar bent vlug
Zonder ezelsoren weer terug

Het poëziealbum, terug van weggeweest

Ken je het nog, de poëziealbum versjes? Ik weet het nog goed van vroeger, mijn poëziealbum dat rondging in de klas en in de familie. Ik kon elke keer niet wachten tot ik het kleine album weer terug kreeg en was razend benieuwd naar wat tantes, buurmeisjes, klasgenootjes en vriendinnetjes in het boekje schreven. En nog belangrijker misschien wel; wat voor plaatjes hadden ze erbij geplakt? Vooral het handschrift van mijn tantes en mijn oma’s vond ik erg mooi, die schreven nog zo “ouderwets” met een heel sierlijk handschrift.

poeziealbum versjes - AllinMam.com

Heel leuk dus dat ik ze nu weer in de winkel zie liggen, de poëziealbums! Eén van deze nieuwe exemplaren kregen we opgestuurd, een poëziealbum van Elma van Vliet. Meteen herkenbaar, maar kleurig in een nieuw jasje gestoken. Met poëzieplaatjes erbij! Ik kan bijna niet wachten tot mijn dochter er mee rond gaat. Al ben ik wel heel erg benieuwd hoe er op gereageerd gaat worden want veel van haar vriendinnetjes zullen heel het concept niet kennen?

poeziealbum versjes - AllinMam.com

Poëziealbum van Elma van Vliet | €15,00

We kunnen weer aan de slag met de poëziealbum versjes

Toch vind je online nog talloze leuke, lieve poëziealbum versjes op gedichten verzamelsites. Ook al ben je er niet bekend mee; een klein momentje Google-en en je komt genoeg ideeën tegen om de voor jou bestemde bladzijde in het album te voorzien van een mooi gedicht en leuke versieringen.

Had jij vroeger een poëziealbum? Denk je dat je dochter het leuk zou vinden?

*Wij kregen dit poëziealbum opgestuurd ter recensie 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button