Schoolkinderen

My Little Pony Canterlot en Seaquestria review + winactie

Het was weer even oude tijden herleven laatst in de bioscoop, waar ik samen met mijn dochter keek naar de nieuwe film van My Little Pony. Als ik zag hoe ze weg zat te zwijmelen bij al die kleurige, schattige viervoetertjes… Té lief! Thuis is ze sindsdien druk in de weer met My Little Pony knuffels, blijft ze haartjes kammen en dialogen naspelen uit de film.

My Little Pony Canterlot en Seaquestria speelset

Maar sinds kort heeft ze er iets nieuws bij: het Canterlot en Seaquestria kasteel. Een superleuke speelset! Meubeltjes worden verplaatst, pony’s worden een paar keer per dag in een nieuw tenue gestoken en krijgen steeds weer andere accessoires omgehangen. Het is een heel gevaarte, deze speelset, maar ze speelt er op het moment zó veel mee dat het de ruimte zeker waard is.

Monteren van Canterlot en Seaquestria kasteel

Het in elkaar zetten van het kasteel gaat heel goed aan de hand van de handleiding. Het klikken van de staande onderdelen in de “grondplaat” gaat hier en daar wat lastig maar is ook niet heel erg nodig, er komt namelijk elke keer een verdieping bovenop waardoor het kasteel sowieso best stevig in elkaar komt. Er hoeft niets geschroefd te worden; alles wordt vastgezet door middel van klikken. Makkelijk! Voor je het weet kan je kind aan de slag.

Bij het kasteel worden Spike de kogelvis en Queen Novo meegeleverd in de doos, evenals wat meubeltjes en leuke accessoires. Andere My Little Pony’s kunnen los bij worden gekocht. Hiermee kan het geheel dus leuk worden uitgebreid!

My Little Pony Canterlot & Seaquestria speelset  |  € 75,97 nu afgeprijsd >>>

Sowieso is er ontzettend veel leuks verkrijgbaar naar aanleiding van het uitkomen van de nieuwe My Little Pony film. Pony’s met muziek, fashion pony’s, kleine en grote speelsets… De meeste meisjes zijn in de speelgoedwinkel denk ik niet weg te krijgen bij de My Little Pony stelling :-)

Win My Little Pony Seashell Lagoon speelset twv €49,95

De My Little Pony Canterlot en Seaquestria speelset hebben we helaas niet beschikbaar voor een winactie maar wel deze toffe (en wat kleinere ;-)) My Little Pony Seashell Lagoon speelset! Hoe leuk is dit als Sinterklaas cadeau of als verrassing onder de kerstboom? Ik weet inmiddels wel dat mijn dochter daar heel gelukkig van zou worden :-)

Wil je kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter, like onze Facebookpagina en tag onder het betreffende Facebookbericht je vrienden en vriendinnen met dochters die dit ook leuk zouden vinden. Maandag 20 november maken we hier op de website de winnaar bekend!

Winnaar bekend

De winnaar van de My Little Pony speelset is bekend. Check op de pagina met winactie winnaars of jij misschien de gelukkige bent!

My Little Pony Seashell Lagoon  |  € 49,95 nu afgeprijsd >>>

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button