FurReal Friends Starlily, mijn magische eenhoorn + winactie

Zo nu en dan komen de kids iets van speelgoed tegen waar ze helemaal waus van zijn. Veel speelgoed vergeten ze weer maar er is er ook speelgoed waar ze toch elke keer weer over beginnen. Zelfs na een jaar nog! Zo’n gevalletje hadden wij met Starlily.

Eerste kennismaking met Starlily

Ruim een jaar geleden maakten wij kennis met Starlily; een interactieve, magische eenhoorn. Als nieuwste telg in Hasbro’s FurReal Friends family maakte ze haar entree in het Amsterdamse bos en dat heeft vooral bij onze dochter een diepe indruk achter gelaten. Geregeld vroeg ze in de maanden erna of ze het filmpje wat ik die dag maakte terug mocht kijken en zwijmelde ze weer even weg bij het kijken naar Starlily.

Spelen met Starlily

En dan ineens, een jaar later, staat Starlily bij ons in de woonkamer. Tenminste, “staat”? Ze wordt op handen gedragen, liefst de hele dag door. Was ze in het begin nog wat stilletjes, nu kletst, neuriet en beweegt ze uren achter elkaar wanneer je in haar buurt bent. Starlily is namelijk interactief en hoe meer aandacht je haar geeft, hoe meer je haar aait, streelt en tegen haar praat hoe actiever ze wordt. En dat vinden de kinderen natuurlijk prachtig!

FurReal Friends Starlily, de magische eenhoorn - AllinMam.com

FurReal Friends Starlily | €174,95 nu kopen >>

Met Starlily én haar eigen app spelen

Starlily heeft een eigen IOS app waardoor je nog meer contact met haar krijgt. Wanneer je de app opent en Starlily dichtbij zet kun je haar op een eenvoudige manier verbinden met iPad of iPhone. Samen kom je in het magische FurEver bos terecht waar je allerlei spelletjes kunt doen. Starlily vindt het geweldig dat de kinderen haar magische wereld ontdekken en reageert overal heel actief op. Ze knippert met haar ogen, beweegt haar koppie druk heen en weer, laat haar hoorn oplichten, slaat achter elkaar haar voetje op en neer en fladdert met haar vleugels. En dan vergeten we nog de geluiden die ze maakt :-) In de app kun je o.a. de wensenboom laten groeien, lekker eten maken voor Starlily en schatten activeren. Helemaal leuk!

Win FurReal Friends Starlily!

We zijn hier in huis blij met Starlily en ik denk zo maar eens dat onze dochter en Starlily aan het begin staan van een nog lang durende, hechte vriendschap ;-) Daarom vinden we het zo leuk dat we ook een ander kind blij mogen maken met Starlily; we mogen de magische eenhoorn namelijk ook verloten onder onze lezers! Wil jij kans maken? Laat dan onder dit artikel weten voor wie je Starlily graag zou willen winnen. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken. Het bericht over deze winactie delen met je Facebookvrienden of retweeten op Twitter vinden we erg leuk natuurlijk :-)

Winnares bekend

Ben jij de gelukkige die Starlily binnenkort thuis kan verwelkomen? Check het snel op onze pagina met winnaars!

** Schrijf je in voor onze nieuwsbrief **

Tags
Laat meer zien

156 Comments

 1. ik doe graag mee voor mijn 2 meiden. Mijn oudste wordt volgende maand 4 jaar. en gaat dan naar school. Zou een erg leuk kado voor haar zijn :)

 2. starlily is perfect voor ons licht autistische buurmeisje, dit fleurt haar dag zeker weten op! Een vriendje om mee te praten en voor te zorgen!

 3. Sinterklaas is alweer in ons land ??, maar hij is niet de enige die uitdelen kan!!Wat een ACTIE weer helemaal te gek zelfs Sinterklaas kan dit niet weerstaan!
  Dan kan ik natuurlijk als man en vader niet achterblijven! Zo’n mooie kans en prijs om mijn dochtertje Juno mee te laten stralen.Nu dus maar flink delen met al mijn vrienden en dan maar hopen , nagelbijten en veel duimen voor deze geweldige actie!
  Doe allemaal mee!!!
  Groeten Imar

 4. Wat een gave prijs Melissa. Weet je nog hoe die dochters van ons hand in hand door dat bos gingen op zoek naar StarLilly? Ik weet zeker dat Marisa het nog steeds super zou vinden, maar die is nu 8. Ik geloof nooit dat ze dat tot haar 10e leuk blijft vinden en dat is zonde van zo’n mooi en duur cadeau. Dus ik gun het een ander heel graag. Just saying hi.

 5. Heel erg leuk! Starlily staat bovenaan het verlanglijstje van mijn dochtertje Luna.
  Ze zou het leuk vinden om samen met Starlily de mooiste en leukste magische avonturen te mogen beleven!

 6. Ik zou de eenhoorn dolgraag willen winnen voor mijn buurmeisje! Mila is bijna 5 en woont alleen bij haar vader door omstandigheden, geen vetpot en geen goed gevulde zak op 5-12! Dit zou echt een mega verrassing zijn voor hen beide ❤

 7. Voor een heel lief,klein,magisch meisje! Dat ook nog eens enorm van knuffelen houdt… Mijn dochtertje zou Starlily nooit meer loslaten!

 8. Voor mijn lieve nichtje Yindee, ze moet iedere twee weken met pijn in haar hart afscheid nemen van haar mooie speelgoed thuis omdat ze dan naar haar papa gaat om te lgeren. Deze mooie Furreal friend kan ze makkelijk meenemen, en ik denk dat het speelgoed thusi dan snel vergeten is :)

 9. Starlily ontbreekt echt niet op het verlanglijstje van mijn dochter Mara!! Ik zou hem dan ook dolgraag willen winnen voor mijn meisje <3 Zelf zou ik hem nooit kunnen kopen, dus deze actie winnen is een groooooooooot geschenk :D

 10. wat een beauty zeg! mijn kleine meisje is gek op paardjes en een hoorns ze noemt ze wel allemaal paardjes ;-)
  net heel erg ziek geweest, dus ze verdiend wel een extra cadeautje vind ik

 11. Lief meisje Hannah (5 jaar), zoekt kennismaking met Starlily. Om samen heel veel avonturen te beleven en lekker te genieten! Hebben we snel een date?! ?

 12. Ik zou heel graag willen meedoen voor mijn lieve kleine prinsesje..
  Ze is stapelgek op deze Starlily eenhoorn en heeft hem sinds vorig jaar al op haar lijstje voor de sint, kerstman en haar verjaardag staan. Helaas erg duur in de winkel en moesten we haar steeds weer teleurstellen.. Misschien nu meer geluk?

 13. Mijn dochtertje leeft echt in een sprookjeswereld en heeft al veel vriendjes en vriendinnetjes…ook deze mooie eenhoorn gaat ze erg leuk vinden, leuk als Sint het zou kunnen geven

 14. Zoveel reacties; toch waag ik ook een kansje. Dochterlief wordt zeer binnenkort 3 jaar en ik weet zeker dat ze hier helemaal weg van zou zijn. Vind ‘m zelf ook leuk! ;)

 15. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Esmee.

  Wauw zei ik al wauw, wat is deze wauw. Wat is deze cute….. ik doe zeker mee. Voor het mooiste prinsesje op deze aardbol.

 16. Dit is een prachtig cadeau voor mijn kleindochtertje van 4 jaar. Zij is gek op knuffels en dit is wel een speciale. Ze is begin volgend jaar jarig en dan zou het toch prachtig zijn als we haar dit cadeau mogen geven.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 17. Yes! Sinterklaas is in het land
  En mijn zenuwen zijn daar niet tegen bestand!
  Want ben zo’n enorme chaoot
  En stap vaak naast de boot….
  Wie wil ook alweer wat?! En hoe heet het ook al weer…
  En dan moet ik weer denken keer op keer
  MAAR… nu komen jullie met deze actie
  En ik denk alleen maar #OH #MY #GOSH als reactie!
  Dus dat betekent dat jullie mij hoop geven
  Om ze een gave pakjesavond te beleven
  Ik zou hier zo ontzettend blij mee zijn
  Om iets geschikts te geven is zoooo fijn
  En met de super schattige eenhoorn die jullie nu weggeven.
  Gaan wij zeker een mega spectaculaire pakjesavond beleven!
  Dus jullie kunnen mij hiermee wat rust geven
  En kan ik iets minder hectiek in mijn hoofd beleven
  Samen feest is het motto hier!
  En dit delen doen we met heel veel plezier!
  Deze kleine Sint wist niet wat ze zag! WAUW!
  Bij het zien van deze actie kreeg ze meteen een stralende lach!

 18. WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
  Ik ben al een gelukkige vrouw dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik mijn meisje Juno graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs.
  Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

 19. Ohhhh mama dat is echt wel een mooie eenhoorn.dat was de reactie van onze dochter toen ze deze zag. Ik denk dat ze zo blij zou zijn als deze ineens tevoorschijn komt uit de zak van sinterklaas.
  Ze heeft een een mooi elfenjurkje dus dan zou hebt plaatje compleet zijn. Deze mama duimt ontzettend hard mee. (Vind m stiekem ook erg mooi)

 20. Dit is een fantastisch cadeautje voor Sinterklaas. Wat zal de kleine meid hier blij mee zijn! Ik kan niet wachten om haar gezichtje te zien wanneer ze dit uitpakt. Ze zal stralen van plezier.

 21. In het kader van Wereld prematuren dag afgelopen donderdag, zou ik dit graag willen winnen voor mijn eigen prematuurtje. Gewoon omdat ik zo ontzettend trots ben op mijn kleine vrolijke meid. Ze is met 29 weken geboren en nu een gezonde meid van 9 maanden. Ze heeft flink moeten vechten en we zijn zo gelukkig dat ze het nu zo goed doet!

 22. Mijn tweeling dochters Maaike en Senna geloven echt in de magie van de wereld deze super lieve eenhoorn zou hun geloof in magie alleen nog naar versterken hoe mooi is dat!
  Wat web super leuke actie!

 23. Ohhh dat zou mijn meisje zooo geweldig vinden! Esmee is gek op eenhoorns en gek op knuffels en verzorgen dus helemaal haar ding. Denk dat ze onafscheidelijk zal worden met dit vriendje?
  Doe graag mee voor mijn naamgenootje Esmee!

 24. Oh hier doe ik graag aan mee, wat een leuke actie. Bloem wil al heel lang een nieuw huisdiertje maar ze moet eerst wachten tot Isis, onze poes dood is. En het lastige; die is oud maar een taaie dus voorlopig komt er nog geen paard, konijn, cavia of hond in! :-) Wat zal ze blij zijn met dit nieuwe huisdier. Ik deel de actie graag voor je. Succes!

 25. Wat een leuke actie zeg en wat leuk hoe je dochtertje ervan geniet en er mee omgaat, dat zou ons meisje ook doen denk ik! Ze heeft hem ook hoog op haar verlanglijstje staan dus hoe leuk zou het zijn als ik em mocht winnen voor mn schat Jayenna mn prinsesje papaas trots

 26. Dit is echt iets voor mijn dochter Sterre gek op eenhoorns en zou hier heerlijk mee kunnen spelen samen met haar tweelingzusje Nikki.

 27. Mijn dochter van 3 is echt helemaa gek van unicorns.
  Laat deze nou ook nog met blauw zijn.. dat is echt geweldig. Dat is namelijk haar lievelings kleur..
  Aangezien ze nu zindelijk is alleen het poepen moeten we nog evem oefenen. Dit is nog een beetje spannendaar zodra dit lukt.. dan zou starlily een geweldig cadeau zijn ?

 28. Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties, maar ik vind deze wel zo geweldig! Ik zou hem willen winnen voor mijn dochter, en oudste zoon. die zijn helemaal stapelgek op paarden en eenhoons en spelen altijd samen!

 29. Oeee!!!!!! Deze wil ik zo graag winnen voor mijn dochter Veerle die helemaal dol is op eenhoorns (of unicorns, zoals zij ze noemt). Zij is zo gek van Unicorns dat ze heel de dag speelt dat ze er zelf één is ze heeft een hoop denkbeeldige unicorn-vriendjes en ze droomt er zelfs over. Alles draait hier om Unicorns. 31 december word ze 4 jaar en we geven dan ook een heus unicorn feestje. Als wij haar blij mogen maken met deze geweldige FurReal Starlilly dan maken we haar echt het gelukkigste meisje op de wereld! ? en ze verdient dit zo.

 30. Wauw! Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter Anna Fem. Ze is dol op alles wat leeft en ook op het knuffelen daarvan en spelen ermee. Helaas voor haar is dat niet altijd even handig of leuk voor de beestjes zelf haha. En laat daar dan nou net deze prachtige eenhoorn zijn die dat vast en zeker juist wel heel erg zal waarderen. Dus lieve Starlily, vlieg maar in de armen van Anna Fem, ze gaat je tot op het bot verwennen!

 31. ? zo schattig!! Hier zou mijn jongste eenhoornfan helemaal verliefd op worden ? Ze zal er goed voor zorgen en het zal Star Lily niets aan aandacht of liefde ontbreken ?

 32. Net zoals vele andere meisjes, wil mijn dochter deze ook super graag krijgen van sinterklaas. En, als ik heel eerlijk ben, ik vind het ook super. We zullen er samen veel plezier mee beleven,want ik zal menig uurtje meespelen.

 33. WOW!!!! Dit is de droom prijs voor me dochter…

  Op der verjaardag was ze teleurgesteld dat ze hem niet kreeg van mama? ook ook nu staat hij op nummer 1 van der verlanglijstje?

  Dit jaar is er veel veranderd papa en mama bij elkaar weg nieuw huisje erbij en nieuwe vriendje moeten maken bij mama in de buurt wat eigelijk best wel lastig is? en daar door is ze veel in huis te vinden en weet ze niet zo goed wat ze moet doen.

  Weet zeker dat ze zo ontzettend blij zal zijn als ze eindelijk haar droomcadeau krijgt van sinterklaas haar eigen starlily?

  Ik ga in elk geval heeeeel hard duimen☘☘

 34. Fee is helemaal weg van alles wat met een eenhoorn te maken heeft. Laatst liep ze een dag met een feestmuts op haar voorhoofd…. ze was een eenhoorn ;-p
  Denk dat ze een interactieve eenhoorn helemaal te gek zal vinden!!!

 35. Owwww……..owwww…….dit is echt een droomprijs voor mijn dochtertje!
  Ze wilt starlilly zo graag……maar ik heb haar uitgelegd dat Sinterklaas geen miljonair is EN dat het gewoon heel veel centjes kost.

  Maar….ik moet heel eerlijk zeggen…….alles ademt eenhoorns ? in ons huis!
  Mijn dochter loopt rond in een eenhoorn onesie, ze heeft eenhoorn ringen, in haar bed is ze omringd door eenhoornknuffels, en ik moet heel eerlijk verklappen….ik ben hier schuldig aan! Want…..al gaan wij niet ver weg voor vakantie……ik dobber op het strand op een mega groot opblaasbare eenhoorn! Ik vind ze zoooooo geweldig!!!!!!!

  Ik probeer heel de tijd in woorden uit te leggen hoe ongelooflijk graag ik haar wil winnen voor mijn dochtertje, maar ik kom niet op de juiste woorden!
  Ik zit alleen met een idioot grote glimlach op mijn gezicht vanwege het idee dat we alleen al kans maken op deze fantastische prijs!!!!! ?

  Dus ik ga flink duimen haha en wil iedereen succes wensen met deze geweldige prijs!!!!!!!

 36. Super leuke actie en wat geweldig dat ze interactief is. Mijn dochtertje Madelief (3,5jaar) is fan van haar knuffels en in het bijzonder van haar FurReal Friends poesje, ze noemt zichzelf mama van haar knuffels en wil dat ook graag van Starlilly worden. Wat een surprise zal het zijn als ze deze wint!

 37. Wat gaaf zeg! Leuk om te lezen dat jullie er een echt vriendje bij hebben in huis! Ik doe graag mee voor dochterlief Lola. Volgens mij worden Lola en Starlily elkaars beste vriendjes!

 38. Net jouw blog ontdekt, heel leuk zeg! Staat al onder de favorietjes :)
  En ik zou maar wat graag meedoen voor mijn dochtertje, al voelt het nu wel een beetje als profiteren gezien ik de eerste keer op je blog aant lezen bent :s

 39. Jeetje wat een geweldig mooi cadeau geven jullie weg! Want eerlijk is eerlijk, denk dat ieder klein meisje deze mooie Starlilly wel zou willen hebben.. Het liefst zou mijn jongste dochter een eigen paardje willen hebben. Helaas is dit niet echt mogelijk maar ik weet zeker dat ze Starlilly minstens net zo goed zal verzorgen en vertroetelen alsof het een echte pony is. Jeetje wat zou ze heer blij mee zijn!!

 40. wauw, deze is supergaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Ik ben al haar lievelingstante en mijn jongens vinden dit toch niet leuk maar zij wel! (en ik stiekem ook ;-) )

 41. WoW wat een gave win actie!!! Heb er mee in mijn handen gestaan voor mijn dochter Nova Anne??
  Het zou een gaaf sinterklaas cadeau zijn…

 42. Wow wow wow, wat een geweldige winactie.
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochters van 3,5 (ja vergeet die half niet) en 7.
  Ze zijn beide gek op Fur Real Friends en net als de laatste jaren staat er ook dit jaar weer een grote Fur Real Friends op het verlanglijstje.
  Jammergenoeg is het voor deze Sint niet mogelijk om een grote Fur Real Friends te kopen. Vorig jaar hebben ze allebei een kleintje gekregen en die vonden ze helemaal geweldig, maar die zijn niet heel interactief. Ik zou ze heel graag willen verrassen met deze mooie Starlilly, ze zouden heel goed voor haar zorgen :).

 43. Wat enorm leuk! Toevallig, want dit staat op het verlanglijstje van onze dochter! Kortom, ik doe graag mee en heb het bericht gedeeld op Twitter.

 44. Ik vind ‘m ook ontzettend schattig. Regelmatig kids over de vloer (al dan niet in de vorm van logeerpartijtjes). Dit item heb ik dan heel graag in huis om ze bezig te houden.

 45. Eenhoorns is the magic word!!
  Ik hoef het woord eenhoorn maar te noemen en ik heb de aandacht van mijn dochter.
  Ze is er dol op!! Een magisch paard zoals ze het zelf noemt.
  Met een cadeau als Starlily kan haar pakjesavond niet meer kapot!

 46. Wauwie!! Deze zag ik gisteren in de speelgoedwinkel staan met een hoog prijskaartje eraan.
  Met 3 kids nogal hoog qua prijs daarom waag ik graag een kansje.

  Mijn dochter Fiene (7) is dol op knuffels, haar bed staat vol en op alle kasten staan er wel 100.
  Als het maar aaibaar is dan speelt ze ermee.
  Ze houdt ontzettend van rollenspel en met deze lieverd is dat geen probleem.

 47. Ik loot graag mee voor mijn dochter die over twee weken ook nog jarig is. Dat zij dubbele verlanglijstjes voor haar! En ja op beide staan dezelfde dingen….. :)

 48. Wat een super leuke winactie. Ik doe graag mee voor m’n dochtertje die 30 nov 5 jaar wordt. Ze heeft hem op haar lijstje staan, maar het is te duur voor papa & mama om te kopen. Dus hopelijk kunnen we haar toch blij maken☺️. Ik ga alvast duimen.

 49. Ohhhhh starlilly staat bovenaan Phileine haar lijstje!
  Ze heeft een grote verliefdheid op dit beestje en spaart zich SF.
  Ik denk dat ze totaal stil valt als ze haar wint!! ?

 50. Mijn dochter Mila is helemaal gek op dieren. Maar omdat papa en mama helaas geen huisdieren willen, heeft ze op haar verlanglijstje een hondje en een poesje van FurReal gezet. Maar een eenhoorn als huisdier zou natuurlijk wel heeel bijzonder zijn!!

 51. ooh wat superleuk zeg.
  mijn meisje zei eergisteren nog mama, weet jij wat mijn favoriete dier is?? nou schat ik denk een hond!! ,jja een beetje, maar eigenlijk een eenhoorn, die vindt ik zo mooi maar heb ik nog nooit in het echt gezien???

  magisch zulke gesprekken. dus daarom vind ik dat mijn dochter Stacey haar verdient.
  hier zou ze intens gelukkig van worden??

 52. Owww wat een super gave actie! Ik heb een kleine dame, Zara, van bijna 5 jaar die helemaal gek is van eenhoorns en elfjes. Voor haar zou ik hem graag winnen!

 53. Toevallig heb ik hier een meisje van 3 naast mij die echt helemaal gek is van unicorns….
  En sowieso van knuffels en van blauw en roze.
  Ze is elke dag weer blij met haar knuffels die ze heeft. Ze speelt met ze en verzorgt ze. Vaak hebben ze ook nog een picknick. Wat zou starlily een super cadeau zijn! Ik weet zeker dat die 2 dikke vriendinnen gaan worden. X

 54. Super leuk voor mijn 3 dochters, ik weet zeker dat ze hier heel blij van worden want op 2 lijstjes zag ik hem al staan. :) Echt een leuk stukje trouwens om te lezen het was mij niet helemaal duidelijk eerst wat het paardje kan namelijk.

 55. In een land hier ver ver vandaan,
  daar kun je op de wolken staan.
  Ook Magische Eenhoorn Starlily woont daar
  met haar mooie ogen en glimmende haar.
  Zo beleven ze allerlei avonturen,
  die voor mijn nichtje niet lang genoeg kunnen duren.
  Haar vleugels bewegen, en haar hoorn geeft licht,
  ik weet het zeker: ze is voor dit kado gezwicht ;)
  Hopelijk mag ik deze Eenhoorn voor haar winnen,
  dan kunnen de magische sprookjesavonturen gaan beginnen…

 56. Wat super schattig. Wy willen haar wel graag een warm huis geven. Mijn dochter Noor vind dit helemaal geweldig. Ik weet zeker dat haar nichtjes dan ook helemaal.verliefd zijn en vaak op bezoek komen.

 57. Sint is weer in het land en met boot en pieten in Nederland gestand.
  Esmée zat al te wachten met haar verlanglijst stevig in haar handen te smachten.

  De magische eenhoorn staat al dik een jaar op haar lijst en ze hoopt dat de sint het dit keer niet afwijst.
  Ze wil Starlily liefdevol in onze familie opnemen, daarin voorzie ik als moeder geen problemen.

  Misschien is de sint dit keer goedgezind en heeft hij zijn geldbuidel aangevuld en wordt haar verlangen naar Starlily snel vervuld.
  Esmée zal nog even moeten wachten op jullie bezoek, maar één ding is zeker; ze was dit jaar heel lief.
  Sint kijk maar in uw grote boek…

 58. Voor ons eigen lieve zeldzame eenhoorntje, zou dit een prachtig cadeau zijn voor Sinterklaas. Ze had hem zelf ook aangekruist voor haar verjaardag én Sinterklaas omdat ze Starlily ook had gezien bij haar vriendinnetje met een heus My Little Pony feestje. Haar eigen verjaardagfeestje hebben we vorige week gevierd en ze was blij met alle paardenspulletjes. Zou geweldig zijn om haar heel blij te maken met dit prachtige cadeau!

 59. Daar zou mijn 4-jarige meid Superblij mee zijn. Ze vindt eenhoorn zo bijzonder en dat zijn ze natuurlijk ook. Omgeven door magie want in het echt zul je er nooit een zien. Maar deze Starlilly van Furreal is interactief dus lijkt echt te leven. Dat zal ze geweldig vinden. Het zou echt een magische verrassing zijn, mocht ze die op Pakjesavond mogen ontvangen.

 60. Sinds een jaar hoor ik niks anders dan:’ oh mama mag ik starlily, alsjeblieft alsjeblieft ze is zo mooi en lief!’ Mijn dochter Anna-Sophie van 6 zou zooo blij zijn mocht ze dit nieuwe vriendinnetje krijgen! Wie weet kunnen we haar blij maken?
  Bedankt voor deze kans!
  Groetjes Alhena

 61. Ooooh wat zou Lily een gat in de lucht springen als ze deze zou winnen! Starlily ook zo’n super leuke naam!
  Ik maak graag kans! Wat een super prijs.

 62. Ooo jaaaaaa wow wat een schatje! !!! Ik hoop deze lieve eenhoorn voor mijn dochter te mogen winnen. Ze is erg zorgzaam en ik denk dat ze heel goede vrienden zal worden met Starlily.

 63. Waaaaaaaaaauw ja! NAtuurlijk doen wij mee. HIer in huis een mega pony en vooral unicorn fan. Ze is nog geen 3 maar ze verbeterd mama al wat een pony, een unicorn en een alihorn is. Hahha! Starlily zal hier dus in een gespreid bedje komen. We hopen dat wij haar een thuis mogen geven. Wat zal de kleine meid blij zijnnn. Je FB like al een tijdje dus dat komt goed ;).

 64. Al zo vaak heeft mijn dochter in de winkel staan zwijmelen voor starlily, maar de prijs hè? Oh wat zou ze hier blij mee zijn! Fingers crossed?

 65. Zo herkenbaar jullie verhaal! Mijn zoon vroeg dit jaar voor de tweede keer de Paw Patrol bus voor zijn verjaardag en ook voor Sinterklaas stond hij voor het tweede jaar op z’n verlanglijstje! Afgelopen 28 oktober maar met ons hand over ons hart gestreken en bedacht dat hij hem dan wel heeeeel graag wilt hebben en wat is hij er blij mee! Schot in de roos en er wordt iedere dag mee gespeeld!!

  Mijn dochter Lizzy heeft dat dus met de furreal friend Starlilly, in de speelgoedwinkel is ze er niet bij weg te slaan, maar wij als papa en mama vinden het wel een erg duur cadeau voor Sint dus die zal haar gaan telleurstellen met pakjesavond ben ik bang…. Of zal ze hem winnen?! Wie weet :-)

 66. Hoe kun je tegelijk een vreugdedansje doen, gillen van blijdschap, het uitschreeuwen over de daken een 6 jarig meisje happy maken. Wat een schatje. Ik denk dat de mooie eenhoorn aan aandacht, liefde en kroelen niets te kort komt! Ik zou hem heel graag voor mijn dochter winnen. En als zij op school is zal haar dreumes zus hem graag stiekem vertroetelen.

 67. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag voor mijn dochter Sare van 7 jaar. Ze is gek op eenhoorns en wil graag een huisdier. Heeeel veeeel knuffels, liefde en aandacht gegarandeerd! :)

 68. Ik doe heel graag mee! Mijn dochtertje had er 1 gekregen van sinterklaas en toen lekte er batterijen in. Hij deed niets meer en ze was heartbroken. Nu vroeg ze em weer aan sinterklaas maar die goede oude man kan niet steeds van die dure cadeautjes kopen ;)

 69. Deze lieve eenhoorn zou voor mijn dochter zijn. Ze zag hem op tv en dacht ik moet mijn verlanglijstje wisselen maar die is al met de sint mee. Tranen natuurlijk. En de goede man heeft ook al haar spullen aangekocht. Wie weet een echte sint verassing voor haar?

 70. Mijn dochters is gek op ‘unicorns’!!! Dit zou ze helemaal te gek vinden!!! Zo leuk dat je eenhoorns steeds meer gaat zien. Dit zou HET kerstcadeau kunnen zijn???

 71. Wauw wat gaaf! Dit is echt wat voor rhodè, een maatje wat op haar reageert zal ze fantastisch vinden! Ze is soms erg onrustig en wil dan alleen zijn maar toch ook weer niet, dan is dit echt super denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge