Peuters/kleuters

FurReal Friends Starlily, mijn magische eenhoorn

Zo nu en dan komen de kids iets van speelgoed tegen waar ze helemaal waus van zijn. Veel speelgoed vergeten ze weer maar er is er ook speelgoed waar ze toch elke keer weer over beginnen. Zelfs na een jaar nog! Zo’n gevalletje hadden wij met Starlily.

Eerste kennismaking met Starlily

Ruim een jaar geleden maakten wij kennis met Starlily; een interactieve, magische eenhoorn. Als nieuwste telg in Hasbro’s FurReal Friends family maakte ze haar entree in het Amsterdamse bos en dat heeft vooral bij onze dochter een diepe indruk achter gelaten. Geregeld vroeg ze in de maanden erna of ze het filmpje wat ik die dag maakte terug mocht kijken en zwijmelde ze weer even weg bij het kijken naar Starlily.

Spelen met Starlily

En dan ineens, een jaar later, staat Starlily bij ons in de woonkamer. Tenminste, “staat”? Ze wordt op handen gedragen, liefst de hele dag door. Was ze in het begin nog wat stilletjes, nu kletst, neuriet en beweegt ze uren achter elkaar wanneer je in haar buurt bent. Starlily is namelijk interactief en hoe meer aandacht je haar geeft, hoe meer je haar aait, streelt en tegen haar praat hoe actiever ze wordt. En dat vinden de kinderen natuurlijk prachtig!

FurReal Friends Starlily, de magische eenhoorn - AllinMam.com

FurReal Friends Starlily | €174,95 nu kopen >>

Met Starlily én haar eigen app spelen

Starlily heeft een eigen IOS app waardoor je nog meer contact met haar krijgt. Wanneer je de app opent en Starlily dichtbij zet kun je haar op een eenvoudige manier verbinden met iPad of iPhone. Samen kom je in het magische FurEver bos terecht waar je allerlei spelletjes kunt doen. Starlily vindt het geweldig dat de kinderen haar magische wereld ontdekken en reageert overal heel actief op. Ze knippert met haar ogen, beweegt haar koppie druk heen en weer, laat haar hoorn oplichten, slaat achter elkaar haar voetje op en neer en fladdert met haar vleugels. En dan vergeten we nog de geluiden die ze maakt :-) In de app kun je o.a. de wensenboom laten groeien, lekker eten maken voor Starlily en schatten activeren. Helemaal leuk!

Win FurReal Friends Starlily!

We zijn hier in huis blij met Starlily en ik denk zo maar eens dat onze dochter en Starlily aan het begin staan van een nog lang durende, hechte vriendschap ;-) Daarom vinden we het zo leuk dat we ook een ander kind blij mogen maken met Starlily; we mogen de magische eenhoorn namelijk ook verloten onder onze lezers! Wil jij kans maken? Laat dan onder dit artikel weten voor wie je Starlily graag zou willen winnen. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken. Het bericht over deze winactie delen met je Facebookvrienden of retweeten op Twitter vinden we erg leuk natuurlijk :-)

Winnares bekend

Ben jij de gelukkige die Starlily binnenkort thuis kan verwelkomen? Check het snel op onze pagina met winnaars!

** Schrijf je in voor onze nieuwsbrief **

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button