Reviews

SlingGrip | Smartphone gadget

Een wonder dat er nog nooit een telefoon op de grond is gekletterd op het moment dat deze zich in de kinderhandjes van Ole of Madee bevindt. Nu zijn we er behoorlijk voorzichtig mee en mogen ze eigenlijk alleen filmpjes op de Iphone kijken als ze ’s morgens na het wakker worden samen in het grote bed liggen, allebei met een telefoon. So far zo good! Maar zo nu en dan komt één van de twee enthousiast de badkamer in lopen om netjes de telefoon af te leveren en deze overdracht laten ze dan het liefst ook nog boven het toilet waarvan de klep open staat plaatsvinden; Oef, zenuwslopend!

De SlingGrip

Benieuwd was ik toen ik bericht kreeg van de distributeur van de SlingGrip, een gadget voor de smartphone, tablet en e-reader, of we interesse hadden om de SlingGrip eens van dichtbij te bekijken. Ik had nog nooit van deze gadget gehoord en was erg nieuwsgierig, helemaal toen ik las de SlingGrip voorkomt dat een telefoon uit je handen valt. En dus werd er een SlingGrip toegestuurd.

slinggrip-kinderhanden-close-1
De SlingGrip wordt geleverd in een mooie platte verpakking en de grip zelf is platter dan ik had verwacht. In de verpakking vind je nog een extra plakstrip (er zit er al eentje standaard op de SlingGrip) én een alcoholdoekje. Met het alcoholdoekje ontvet je eerst het gedeelte waarop je de SlingGrip gaat bevestigen. Erg belangrijk, je wilt natuurlijk niet dat de SlingGrip los laat doordat je deze op een vuile ondergrond hebt geplakt en je telefoon alsnog aan diggelen valt…

Terwijl ik bezig ben volgt Ole aandachtig mijn handelingen, benieuwd naar wat er nu precies gaat gebeuren. Als ik mijn Iphone aan hem overhandig wanneer de SlingGrip er op geplakt zit bekijkt hij het met een glimlach. Ik laat zien hoe hij zijn vingers door de SlingGrip kan plaatsen en de Iphone vervolgens met 1 hand kan vasthouden. Hij lijkt het heel even spannend te vinden, bang dat hij toch valt. Maar dan gaat zijn andere handje naar het beeldscherm en met zijn wijsvinger navigeert hij door het menu op YouTube, op zoek naar zijn zo geliefde Mickey Mouse filmpjes.

slinggrip-kinderhanden-close-2

Hij vindt het wel wat, deze SlingGrip. Wel wat moeite heeft hij om zelf zijn vingers goed onder het elastieke bandje door te plaatsen dus daar moet ik hem even bij helpen. Maar als het eenmaal zit ziet het er vertrouwd uit. En stevig; dat is dan weer een fijn idee voor mij!

slinggrip-kinderhanden-close-4

Koop een SlingGrip met korting

Zie je het wel zitten, zo’n SlingGrip? Voor jezelf of misschien als cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Je kunt de SlingGrip bestellen voor €5,95. De SlingGrip is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en is op bijna iedere smartphone, tablet of e-reader te gebruiken.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button