Gadgets

Warmtekussen van Stoov, de voordelen op een rijtje

De voordelen van de draadloos oplaadbare Stoov warmtekussens zijn eindeloos. Zeker als je ze vergelijkt met de elektrische dekentjes van andere merken. Stoov warmtekussens kun je overal in huis gebruiken. Op de bank, in de slaapkamer en zelfs buiten op de loungeset, wellicht in combinatie met je wollen deken. Op deze manier kun je overal genieten van comfortabele warmte als je dat nodig hebt. Wij hebben alles wat je moet weten over Stoov op een rijtje gezet.

Wat is een Stoov warmtekussen?

Een Stoov warmtekussen werkt op infrarood. Ze zijn voorzien van een 12 watt verwarmingselement. De kussens bieden een aangename warmte in 3 standen. De instelbare temperatuur varieert van 34°C tot 42°C. Je geniet tot wel 6 uur lang van een opgeladen kussen. Daarmee onderscheiden de kussens zich meteen van de meeste elektrische dekentjes.

Wat Stoov kussens anders maakt dan andere elektrische dekens

De warmtekussens van Stoov zijn uniek. De kussens zijn oplaadbaar waardoor je geniet van een volledige bewegingsvrijheid. Je hebt géén stopcontact nodig en je ondervindt geen hinder van loshangende snoeren. Door de infrarood techniek kun je ze goed gebruiken om gewrichts- of spierpijn te verlichten. Dat maakt de warmtekussens van Stoov ook veiliger dan de meeste elektrische dekens.

Warmtekussen van Stoov, de voordelen op een rijtje - AllinMam.com

De voordelen van infrarood warmtekussens van Stoov

Zoals je kunt lezen biedt een Stoov kussen veel voordelen. Voor mij is het grootste voordeel de oplaad functie. Met mijn elektrische dekentje moet ik altijd een stopcontact in de buurt hebben. En dat lukt nou eenmaal niet altijd. Ook kan mijn elektrische deken niet makkelijk mee in bed als het in de wintermaanden koud is. Een Stoov kussen leg ik zo naast me in bed. Knopje indrukken en binnen mum van tijd is hij warm. Maar Stoov heeft nog veel meer voordelen. Hier komen ze!

Instelbare warmte

De kussens hebben een instelbare warmte die varieert van 34°C tot 42°C. Je hebt de keuze uit 3 standen. Je bepaalt dus zelf hoeveel warmte je nodig hebt. Na een werkdag of als je behoefte hebt aan extra warmte. Met een warmtekussen geniet je van directe warmte, zonder het huis te hoeven verwarmen.

Warmtekussen van Stoov, de voordelen op een rijtje - AllinMam.com

Stoov kussens zijn draadloos

Stoov warmtekussens zijn draadloos te gebruiken voor extra bewegingsvrijheid. Je kunt ze dus gebruiken waar jij dat wilt. Op de bank of aan de keukentafel, maar natuurlijk ook op kantoor, onderweg of op reis. Ga je op vakantie? Ook dan reist jouw Stoov kussen natuurlijk gewoon met je mee!

Infrarood warmtechniek

Infrarood verlicht gewrichts- en spierpijnen in de rug, nek en schouders. Infrarood biedt een fijne verlichting. Bijvoorbeeld bij buikpijn of bij vermoeide spieren. Of wanneer je gewoon even zin hebt in iets warms tegen je aan.

Een Stoov kussen is milieuvriendelijk

Met een warmtekussen van Stoov kan de thermostaat in huis lager. Je voelt de warmte direct om je heen, zonder dat je ruimtes hoeft te verwarmen waar je op dat moment niet verblijft. Dat levert je al snel een behoorlijke besparing op van 6%! Goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Warmtekussen van Stoov, de voordelen op een rijtje - AllinMam.com

Uren lang een warm kussen door krachtige batterij

Een volledig opgeladen kussen geeft tot wel 6 uur comfortabele warmte. Je neemt jouw Stoov dus ook mee naar je werkplek of onderweg in de auto. Opladen doe je snel en eenvoudig. Door de USB-aansluiting kan dit zelfs met een powerbank. Je bent dus ook onderweg niet afhankelijk van een stopcontact als je jouw warmte kussen wilt opladen.

Stoov accessoires

Er zijn een aantal handige accessoires verkrijgbaar voor Stoov kussens. Zoals weerbestendige hoezen voor buiten en kussenhoezen in verschillende leuke kleuren en materialen. Je kunt jouw Stoov kussen samenstellen zoals jij dat graag wilt.

Stoov kussens in verschillende formaten

Hou je van grote kussens of heb je ook genoeg aan een klein draadloos en oplaadbaar warmtekussen van Stoov? Stoov kussens zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Je kiest dus een kussen dat aan jouw wensen voldoet. De kussenhoezen zijn gemaakt van een aangenaam zachte wol stof of van knitted materiaal. Door de ruime keuze in trendy kleuren, kun je het kussen afstemmen op jouw interieur.

Warmtekussen van Stoov, de voordelen op een rijtje - AllinMam.com

Warmtekussens en andere warmte producten van Stoov

Kun je niet genoeg krijgen van jouw heerlijke warmte kussen? Stoov heeft naast het Ploov warmtekussen nog meer warmte producten die jouw leven een stuk aangenamer maken. Zoals warmtedekens (Big Hug) van wol, verwarmende zitkussens (One), verwarmende infrarood hondenkussens (Hot Dog) en kruiken (Homey). Natuurlijk allemaal oplaadbaar en volledig draadloos.

Met de Stoov warmtekussens én de andere warmte producten kun je jezelf altijd omringen met aangename warmte. Waar je op dat moment ook bent. Thuis op de bank, op kantoor, in het vliegtuig of op reis. Kijk voor meer informatie op de website van Stoov.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button