Gadgets

5 ideeën voor het bedrukken van producten

Tegenwoordig kun je ontelbaar veel producten laten bedrukken. Dat gaat veel verder dan alleen keycords of aanstekers. Bedrukte producten gebruik je als leuk relatiegeschenk, maar natuurlijk ook om cadeau te geven of lekker zelf te gebruiken. Het laten bedrukken van producten kan ook als je een feestje of verjaardag van een persoonlijke touch wilt voorzien. Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben we 5 ideeën voor het laten bedrukken van producten voor je op een rij gezet.

Welke verschillende producten kun je tegenwoordig laten bedrukken?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het product is geschikt voor een prachtige bedrukking. Hetzij van een naam, een tekst of een quote. Zo kun je bijvoorbeeld een jas bedrukken met de naam van jouw kind, met het logo van de voetbalclub of met de naam van jouw bedrijf. Je kunt natuurlijk ook mokken, poloshirts of zelfs bidons laten bedrukken. Bedrukte pennen komen we misschien wel het meest tegen; het is een vrij laagdrempelige manier van reclame maken voor je bedrijf. Aan de hand van de onderstaande 5 ideeën vind je altijd een mooi bedrukt product die perfect bij de gelegenheid past.

Producten laten bedrukken voor een bruiloft

Natuurlijk wil je de gasten op jullie bruiloft bedanken voor hun aanwezigheid. Je bent op zoek naar een origineel bedankje dat ook nog eens functioneel is. Een paraplu laten bedrukken is dan een leuk idee. Je kunt de paraplu laten voorzien van een leuke tekst zoals “Mr & Mrs”, de datum van jullie trouwdag of de namen van jullie gasten. Een ander leuk idee voor gasten bedankjes zijn kalenders of notitieboekjes. Producten die iedereen kan gebruiken én heel geschikt zijn voor een bedrukking mét persoonlijke boodschap.

Lees ook: 10 tips om je kind te betrekken bij jullie huwelijk

Ideeën voor bedrukte producten voor een kinderfeestje

Ook tijdens het organiseren van een kinderfeestje ben je mogelijk op zoek naar leuke spulletjes die je kunt voorzien van een bedrukking. Rugtassen laten bedrukken is dan een leuk idee. Bijvoorbeeld met een leuke foto of de naam van de kindjes die aanwezig waren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor bedrukte mokken op de feesttafel of gepersonaliseerde ballonnen met een opdruk naar keuze.

Kleding met bedrukking voor de vriendengroep of de sportclub

Kleding zoals bijvoorbeeld jassen lenen zich bij uitstek voor een mooie bedrukking. Bedrukte jassen worden gebruikt in teamverband zoals bijvoorbeeld binnen sportclubs, maar ook voor vriendengroepen en andere verenigingen. Jassen kun je laten bedrukken met teksten, maar natuurlijk ook met (bedrijf)logo’s of teksten. Daarnaast kun je ook andere kledingstukken laten bedrukken zoals t-shirts en poloshirts.

Producten met opdruk voor thuisgebruik of relatiegeschenk

Pennen doen het altijd goed als het gaat om geschikte producten om te laten bedrukken, die heb je namelijk altijd nodig. Een pen kun je laten bedrukken met de naam van jouw bedrijf, maar natuurlijk ook met een leuke quote. Geef ze weg als relatiegeschenk om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten of als origineel aandenken. Dat geldt natuurlijk ook voor mokken en andere bedrukte kantooraccessoires zoals notitieblokken, draadloze telefoon opladers en powerbanks.

Originele producten met bedrukking voor de feestdagen

Ook de feestdagen vragen om een originele attentie. Hetzij voor de mensen in jouw directe omgeving of werknemers. Leuke cadeautjes voor de feestdagen met opdruk zijn bijvoorbeeld bedrukte wijnglazen of flesopeners. Producten die vaak worden gebruikt, zeker tijdens de feestdagen.

Bedrukte producten zijn leuk om te geven én te krijgen

Nu je voldoende ideeën hebt opgedaan, weet je precies welke producten je allemaal kunt laten bedrukken én welke gelegenheid daarbij past. Deze artikelen laat je voorzien van een foto opdruk, een logo of een tekst. Daarbij bepaal je natuurlijk zelf in welke kleur de tekst of het logo op het product moet worden gedrukt. Of dat nu gaat om kleding, gebruiksvoorwerpen of kantoorartikelen. Door de bedrukking ben je altijd zeker van een uniek item. Bedrukte artikelen zijn daarnaast niet alleen leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen.

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button