Voorstelling

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice

Hoe leuk, we gaan in december met het gezin naar Disney On Ice! Naast het feit dat dat natuurlijk heel gaaf is voor de kids (en stiekem ook voor mama) mogen we ook nog eens 4 kaarten weggeven voor de show op donderdagavond 24 december om 19.00u in Jaarbeurs Utrecht.

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

Vier samen met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney
verhalen. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op reis naar de
tijdloze werelden van Disney’s The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden. Ontdek met je familie de Afrikaanse savanne samen met Simba, Timon en Pumbaa; duik diep in de zee naar Ariel’s betoverende, onderwater koninkrijk en toer door Londen met Peter Pan en Wendy voordat je naar Nooitgedachtland vliegt met Tinkerbell. Reis bovendien mee naar Arendelle voor een heel bijzonder avontuur met de zusjes Anna en Elsa, de ruige bergbewoner Kristoff en ieders favoriete sneeuwpop Olaf, die zo van warme knuffels houdt!

Vrolijke muziek, geliefde personages en onvergetelijke momenten zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration een ervaring wordt die jij en je familie nooit zullen vergeten.

Van 23 t/m 30 december 2015 in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.disneyonice.nl.

Giveaway | Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice

Zie jij dat wel zitten, op kerstavond deze te gekke show bijwonen? Laat dan hieronder in de reacties met wie je graag zou gaan. Wil je extra kans maken, like dan ook AllinMam.com op Facebook en deel het bericht over de giveaway met je Facebookvrienden. Zondagavond 20 september maken we de winnaar/winnares bekend!

*Tot stand gekomen in samenwerking met Disney On Ice

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button