Kinderen

Uitnodigingen voor kinderfeestjes

Komt er een verjaardag aan? Dan wil jouw zoon of dochter natuurlijk een onvergetelijk kinderfeest geven! Naast het ondernemen van een gezellige activiteit op het feestje zelf wil je het feestje vooraf natuurlijk op een originele aankondigen. Dit kan door een leuke, persoonlijke uitnodiging te versturen om zo de vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon of dochter uit te nodigen. Maar hoe doe je dat? Bij Hallmark! Hallmark biedt vele mogelijkheden voor het maken van coole, gepersonaliseerde uitnodigingen voor heel aantrekkelijke prijzen.

Verjaardagskaartjes voor meisjes

Als jouw dochter een kinderfeestje geeft, kun je haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen door een echte meisjesuitnodiging te versturen. In het aanbod van Hallmark vind je wel tientallen verschillende uitnodigingen voor meisjes, waaronder uitnodigingen met een sprookjesfiguren en grappige teksten. Ook is het mogelijk een foto van jouw dochter zelf te plaatsen op de uitnodiging; op deze manier krijgt de uitnodiging meteen een persoonlijk tintje.

Lees ook: 8 ideeën voor een kinderfeestje

Verjaardagskaartjes voor jongens

Naast tientallen verjaardagskaartjes voor meisjes, heb je bij Hallmark ook vele verschillende kaarten om uitnodigingen voor een jongensfeestje te maken. Bekijk je het aanbod met kaarten voor jongens, dan zie je onder andere kaarten met auto’s, robots, disneyfiguren en zelfs piraten. Uiteraard is het ook hier mogelijk om een foto van je zoon op de uitnodiging te plaatsen. Zo kan hij op de uitnodiging ineens een piraat zijn of kan het lijken alsof hij meespeelt in een Cars film.

uitnodigingen kinderfeestje gepersonaliseerd | AllinMam.com

Laat jouw kind het aanbod van Hallmark bekijken, kies samen de kaart die het beste bij hem/haar past en schrijf direct online de tekst op de kaart die je wit gebruiken. Vervolgens kun je de kaart direct versturen, simpelweg door de ontvangers van de kaart in te voeren in het systeem. That’s it, de kaarten zullen nu automatisch worden verstuurd op de door jou aangegeven datum. Eenvoudiger kan niet :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button