Sieraden

Wimate smartband, je persoonlijke assistent + winactie

Activity trackers zijn helemaal hot; je ziet ze veel om je heen. Ze zijn dan ook hartstikke handig en niet alleen voor het bijhouden van je activiteiten. Waren de trackers van een paar jaar geleden echt goed te herkennen als “sportband”, tegenwoordig zijn de trackers vaak mooi vormgegeven en zo nu en dan zelfs elegant, met subtiele bandjes en mooie displays. Vaak mét weergave van de tijd, waardoor het verschil tussen horloge en activity tracker nauwelijks zichtbaar is.

Wiko Wimate Smartband

De Wimate Smartband van Wiko is ook zo’n activity tracker. Maar eigenlijk veel meer dan een tracker dus. Allereerst is kun je er de tijd op aflezen, evenals de datum en de dag. Deze tijd kun je naar eigen smaak weer laten geven. Onder elkaar, boven elkaar, met of zonder datum. Het grote OLED scherm is helder en reageert op het draaien van je pols. Door de mooie smalle band lijkt het “gewoon” een horloge, waardoor hij ook mooi oogt met bijvoorbeeld wat armbandjes ernaast.

Verschillende functies

Met de Wimate Smartband heb je je persoonlijke assistent altijd bij je. De Wimate kan verschillende meldingen weergeven, die je uiteraard zelf kunt instellen. Agenda meldingen, sms’jes, What’s app berichten, Facebook meldingen en reminders, alles kan. Naast het weergeven van meldingen kan de Wimate natuurlijk je activiteit bijhouden. Stappen worden bijgehouden evenals afstanden. Ga je echt een workout doen dan kun je deze ook bijhouden. Op je smartphone kun je dmv de Wimate app alles terugvinden in mooie diagrammen en grafieken.

Slaapactiviteit en hartslag bijhouden

Naast je activiteiten overdag kan de Wimate ook je slaapactiviteit bijhouden. De Wimate meet voortdurend je hartslag en geeft daarmee ook een gemiddelde hartslag weer. In rust, tijdens inspanning en tijdens het slapen.

Telefoon zoek? Wimate vindt hem

Wanneer je niet meer weet waar je je telefoon hebt neergelegd kun je hem samen met je Wimate terug vinden, dmv Bluetooth 4.0. Handig!

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, 1 maat

De Wimate Smartband is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De bandjes zijn vervaardigd van TPU waardoor de bandjes zeer smal zijn en mooi om je pols zitten. Er is maar 1 maat, door de speciale sluiting past de Wimate om elke pols.

Win een Wimate Smartband in kleur naar keuze

Wil jij jouw activiteiten ook bijhouden? Lijkt het je handig om meldingen te krijgen van berichten en wil je je workouts bijhouden? Doe dan mee met onze winactie waarbij we een Wimate Smartband in kleur naar keuze mogen weggeven. Like onze Facebookpagina en vertel ons onder dit bericht waarom je graag een Wimate Smartband zou willen winnen en in welke kleur. Van het delen van ons Facebookbericht over deze actie worden we natuurlijk heel blij :-)

Winnaar bekend

De winnaar van de Wiko Wimate smartband is bekend, check op de pagina met winnaars of jij de gelukkige bent!

Wimate smartband, je persoonlijke assistent + winactie - AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button