Weekoverzicht

About last week 42 – Nazomer, Freek Vonk gekte, naar Landal Hoog Vaals én een leuke winactie

Wat een heerlijk nazomerweer deze week! De regio’s in Nederland die al herfstvakantie hebben boffen maar met dit zachte weer! Maandag pakken we meteen onze kans om te genieten van deze laatste zomerse dagen. De man haalt de kinderen om 15.00u op uit school en we rijden meteen richting Bloemendaal.

Eten bij San Blas

Ze zijn op het strand druk bezig met het weghalen van de strandtenten dus het is er een komen en gaan van trekkers en ander verkeer. Eigenlijk is het gewoon een bende :-) Bij San Blas, een strandtent die in de winter blijft staan, zit het terras natuurlijk overvol. We gaan eerst even op het strand zitten terwijl de kinderen heen en weer rennen naar zee.

Zo af en toe loopt 1 van ons even het terras van San Blas op om te kijken of er al een plekje vrij is. Als we dat plekje eenmaal te pakken hebben ploffen we neer in de stoelen en genieten van de zon en het zomerse gevoel. Dit zal wel écht de laatste dag zijn dat ik een zomerjurkje aan heb!

We eten iets simpels zodat we niet te laat weer naar huis toe gaan, de kinderen moeten immers de volgende dag weer naar school toe. Heerlijk om ze nog een dagje door het zand te zien rennen met blote benen en ook lekker om zelf nog even het zand tussen m’n tenen te voelen :-)

Freek Vonk gekte weer voorbij?

De gekte rondom de Freek kaartjes heeft zijn hoogtepunt bereikt, zo lijkt deze week. Bij de supermarkt staan elke keer ontzettend veel kinderen om kaartjes te vragen en er wordt aardig wat afgeruild. Op woensdag is er ruilmiddag bij de Appie maar door een kinderfeestje kan onze zoon er niet bij zijn. Maar hij regelt het allemaal zelf wel, met vriendjes op school, met buurjongens en buurmeisjes… inmiddels heeft hij zijn verzamelboek compleet! Nog even op de foto met Freek en de Freek kaartjes periode kan weer afgesloten worden! Gaan we nu met z’n allen naar GIF! van Freek Vonk? :-)

Nieuwe Bosch blender

Even geleden verkocht ik mijn Philips blender omdat ik er niet helemaal tevreden over was. Hij mixte niet alles goed fijn waardoor je soms stukjes tegen kwam in je smoothie en dat vind ik niet echt lekker! Was nog een duur ding ook… Deze ontvang ik een Bosch Silentmixx pro en ik ga er meteen mee aan de slag. Wat een fijn apparaat! Hij mixt alles echt superfijn en als dat niet fijn genoeg is kun je ook nog gebruik maken van een speciale zeef. Binnenkort meer over deze mooie blender en over mijn favoriete recept hiermee!

Bosch Silentmixx pro blender - AllinMam.com

Leuke winactie

Vergeet niet mee te doen aan de winactie die gister online is gegaan, je kunt een Wimate smartband in kleur naar keuze winnen! Superhandig wanneer je je activiteiten wilt bijhouden en ook wanneer je meldingen op je pols wilt ontvangen. Op dinsdag 31 oktober maken we de winnaar bekend!

Wimate smartband, je persoonlijke assistent + winactie - AllinMam.com

Landal Hoog Vaals

Deze week gaan we met het gezin naar Landal Hoog Vaals. Kijken wat daar allemaal te doen is, in het uiterst zuidelijke puntje van Nederland! Hopen dat het weer een beetje mee zit:-) En anders hebben we volop de mogelijkheid om te genieten van het mooie, luxe huisje én van alle binnenactiviteiten voor kinderen die er mogelijk zijn. Opa en oma komen ook nog een paar dagen langs dus gezellig wordt het sowieso.

Voor iedereen die deze week ook nog herstvakantie heeft: fijne vakantie!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button