Zwangerschap

34 weken zwanger, tijd voor een zwangerschapsshoot + vlog

Afgelopen zaterdag was ik 34 weken en 6 dagen zwanger en had ik een zwangerschapsshoot ingepland, omdat het me heel mooi leek om dit vast te leggen. Je maakt zelf ook foto’s van bijvoorbeeld je buik, maar zo een shoot is toch anders en écht bijzonder. Je wordt gewoon op een heel andere manier gefotografeerd, dat doe je thuis niet na! En daarnaast heb je een heerlijk verwendagje. Dat verdien je toch ook als aanstaande moeder?

Zwangerschapsshoot

Naast mijn reguliere baan ben ik ook visagiste en ik werk sinds een jaar samen met fotografe Katja van Katja Diroen Fotografie in Arnhem. Waarom helemaal in Arnhem denk je dan? Katja is een oude vriendin van mijn zus. Ik ben opgegroeid in de buurt van Arnhem en ik heb daar ook op school gezeten. Ik kom altijd thuis als ik in Arnhem ben en mijn ouders wonen er nog steeds.

Hoe gaat een zwangerschapsshoot in zijn werk?

Om 13.oo uur hadden we afgesproken bij de studio van Katja in een historische zuivelfabriek. Na een kletspraatje konden we al snel beginnen, ik had immers mijn make-up al zelf gedaan. Als zwangere kan je niet echt diverse poses aannemen en aanhouden en vooral met mijn gebreken de laatste tijd is zitten iets prettiger dan staan. Maar ik had al in mijn hoofd wat voor soort foto’s ik wilde hebben en uiteindelijk is het een mix geworden van casual en boudoir.

34 weken zwanger, tijd voor een zwangerschapsshootWat ik tot nu toe gezien heb is veelbelovend! De foto hiernaast was als geintje bedoeld maar het resultaat vind ik nu al super. Als alle andere foto’s ook zo geworden zijn ben ik bang dat ik geen keuzes kan maken:-)

Verder hebben we op het laatst nog een paar foto’s samen met mijn zus gemaakt. Mijn zus is mijn rots in de branding en ik hoop dat zij een bijzondere band zal krijgen met mijn kleine meisje en deze bijzondere band-to be wilde ik nu alvast vastleggen op beeld.

Zo’n zwangerschapsshoot is een bijzondere ervaring en een beetje gek voor mij om vóór de camera te staan in plaats van erachter. Normaliter help ik de fotografe met de kleding en het haar goed leggen en werk ik de make-up bij. Nu werkte ik wel zelf mijn make-up bij maar voor de rest werd alles verzorgd… Een heerlijk verwenmiddagje!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button