Zwangerschap

Holo Lilo: zwanger en toch comfortabel op je buik liggen

Het is de ergernis van vele (hoog-)zwangere vrouwen; niet meer op je buik kunnen liggen. Want zeg nou zelf, als fervent buikslaper kom je hoogzwanger op je zij of op je rug maar moeilijk in slaap. Maar ook als je geen buikslaper bent is het lekker om toch zo nu en dan even op je buik te liggen. Op vakantie dobberend in het zwembad, op een ligbedje op strand terwijl je een boek leest of gewoon zomaar. En dat kan nu, met de Holo Lilo, een zwangerschapsluchtbed. Een luchtbed met een gat dus, voor je dikke buik.

Say hello to the Holo Lilo!

Sinds een paar jaar is er een nieuwe best friend voor zwangere vrouwenDe Holo Lilo. Tot nu toe was de Holo Lilo vooral in Amerika bekend en veel gebruikt, maar zo langzamerhand verovert deze uitvinding ook meerdere landen in Europa. De Holo Lilo is een opblaasbaar luchtbed met een gat in het midden, speciaal ontworpen voor gebruik tijdens de zwangerschap om vrouwen op hun buik te laten liggen.

Holo Lilo: zwanger en toch comfortabel op je buik liggen

Verlichting van pijn in bekken en rug

Niet alleen zwangere vrouwen maar ook professionals zijn meer en meer enthousiast over het gebruik van dit luchtbed. Je ziet dat steeds meer verloskundigen, osteopathen, yoga docenten en fysiotherapeuten de Holo Lilo aanraden. Niet alleen ter ontspanning maar ook ter verlichting van pijn in bekken en rug. Het luchtbed is fijn om mee te nemen naar zwangerschapsyoga of bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut of masseur; tijdens een behandeling kun je vanaf nu heerlijk op je buik liggen in plaats van geforceerd op je zij.

Hoe gebruik je de Holo Lilo?

Je kunt de Holo Lilo op verschillende manieren gebruiken. In het zwembad, op de grond maar ook in bed bijvoorbeeld. Gebruik het luchtbed daar waar jij hem het meest comfortabel vindt!

De Holo Lilo in het water

Als je de Holo Lilo in het water gebruikt moet je beide compartimenten opblazen, dus ook het kussen. Zo kun je lekker rond dobberen in het zwembad op de camping óf in je eigen opzetzwembad in de tuin.

De Holo Lilo gebruiken op bed

Gebruik je de Holo Lilo op bed? Dan kun je er voor kiezen om alleen het grote compartiment op te blazen. Wanneer je het kleine compartiment leeg laat kun je je eigen kussen gebruiken. Hier moet je misschien wel iets onder leggen om het verschil in hoogte te compenseren.

De Holo Lilo gebruiken op de grond

Als je in de zomer zwanger bent en het is lekker weer dan kun je de Holo Lilo perfect gebruiken op de grond in de tuin. Doe je middagdutje op het luchtbed of lees relaxed een boekje. Op je buik!

Vanaf wanneer gebruik je de Holo Lilo?

Gebruik het luchtbed vanaf het moment dat het onmogelijk wordt om op je buik te liggen tot aan of zelfs tot na de geboorte. De Holo Lilo kan ook fijn zijn bij het verlichten van bandenpijn. De afmetingen van de Holo Lilo zijn 185 x 65 x 18cm (max 21cm bij het gat), de diameter van het gat is ongeveer 30cm.

Waar is de Holo Lilo te koop?

Dit ideale luchtbed met gat voor je dikke buik is in Nederland niet makkelijk verkrijgbaar. Zo nu en dan is de Holo Lilo te koop bij Bol.com. Wellicht is onderstaande water hangmat ook prettig wanneer je zwanger bent, of het ElixPro luchtbed met gat. Dit laatst genoemde luchtbed is eigenlijk bedoeld voor het herstel van een Brazilian butt lift (BBL). Dubbelcheck zelf of het ook echt geschikt is voor een zwangere buik!

Holo-Lilo zilverkleurig

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2024 - 23:06

ElixPro – Luchtbed Met Gat – 100x175cm

Verkrijgbaar bij

bol.com (€129,95)
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2024 - 23:01

Water Hangmat

Verkrijgbaar bij

bol.com (€12,95)
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2024 - 23:10
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button