Holo Lilo; zwanger en toch comfortabel op je buik liggen

Het is de ergernis van vele (hoog-)zwangere vrouwen; niet meer op je buik kunnen liggen. Want zeg nou zelf, als fervent buikslaper kom je hoogzwanger op je zij of op je rug maar moeilijk in slaap. Maar ook als je geen buikslaper bent is het lekker om toch zo nu en dan even op je rug te liggen. Op vakantie dobberend in het zwembad, op een ligbedje op strand terwijl je een boek leest of gewoon zomaar.

Say hello to the Holo Lilo!

Sinds een paar jaar is er dé grootste nieuwe vriend van zwangere vrouwen. Tot nu toe vooral in Amerika bekend en veel gebruikt maar zo langzamerhand verovert deze uitvinding ook meerdere landen in Europa. De Holo Lilo is een opblaasbaar luchtbed met een gat in het midden, speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de zwangerschap om vrouwen op hun buik te laten liggen.

Verlichting van pijn in bekken en rug

Niet alleen zwangere vrouwen maar ook professionals zijn meer en meer enthousiast over het gebruik van dit luchtbed. Je ziet dat steeds meer verloskundigen, osteopathen, yoga docenten en fysiotherapeuten de Holo Lilo aanraden, niet alleen ter ontspanning maar ook ter verlichting van pijn in bekken en rug. Het luchtbed is fijn om mee te nemen naar zwangerschapsyoga of bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut of masseur; tijdens een behandeling kun je vanaf nu heerlijk op je buik liggen ipv geforceerd op je zij.

Koop hier de Holo Lilo

De Holo Lilo heeft 2 compartimenten die afzonderlijk van elkaar zijn op te blazen, wat makkelijk is wanneer je bij droog gebruik liever een kussen gebruikt dan het hoofdgedeelte van de Holo Lilo zelf. Gebruik je hem in het water, dan blaas je in alle gevallen beide compartimenten op.

Vanaf wanneer gebruik je de Holo Lilo?

Gebruik het luchtbed vanaf het moment dat het onmogelijk wordt om op je buik te liggen tot aan of zelfs tot na de geboorte. De afmetingen van de Holo Lilo zijn 185 x 65 x 18cm (max 21cm bij het gat), de diameter van het gat is ongeveer 30cm.

Holo Lilo; zwanger en toch comfortabel op je buik liggen - AllinMam.com

Waar is de Holo Lilo te koop?

Dit ideale luchtbed met gat voor je dikke buik is hier te koop voor €69,00.

Tags
Back to top button