Weekoverzicht

About last week 25 – Beerze Bulten, luchtballonnen en vakantie voorbereidingen

Alsof het alweer veel te lang geleden is ga ik deze week weer eten met collega bloggers Sharon (Moeders.nu) en Pauline (Voormijnkleintje.nl). Karen van Karenz.nl gaat dit keer ook gezellig mee. We zijn zo druk met kletsen én met lekker eten dat we helemaal vergeten om een leuke foto te maken. Karen heeft zelfs haar camera mee voor haar vlog maar ook die komt haar tas niet uit!

Naast gezelligheid is er deze week ook ruimte nodig voor verdrietige zaken. Op maandag hebben we een begrafenis van de moeder van vrienden van ons. Een mooi afscheid, respect voor haar kinderen die het zo prachtig hebben geregeld.

Begin van de week is het snikheet, zo ook op deze maandag. Na de begrafenis halen we de kinderen op en kletsen we met een aantal vrienden bij in de tuin van 1 van hen. Voor de kinderen is het hier altijd een feestje; grote tuin, beestjes, trampoline, schommels… Ze vermaken zich altijd heerlijk. Nooit meer naar huis!

Grote schommel aan boom - AllinMam.com

Genoeg groenten eten

Genoeg groenten eten, genoeg groeten eten… Ik ben er altijd best veel mee bezig. Al ben ik echt niet heilig; ik spring geregeld giga uit de bocht en eigenlijk ook te vaak :-) Zo nu en dan heb ik dan ineens behoeft aan een gigantische shot groenten. Zo ook nu en ik besluit een avocado met 200 gram spinazie in de blender te gooien. Eiwitpoeder erbij en je hebt een lekkere smoothie! Alhoewel ik het eigenlijk nóg lekkerder vind wanneer er een appel doorheen gaat maar aangezien ik momenteel zo goed als koolhydraatvrij eet laat ik die achterwege.

Groenten smoothie met spinazie en avocado - AllinMam.com

Salade met carpaccio

Ik ben dol op salades als lunch en ik heb er ook al verschillende keren recepten van gedeeld. Deze salade met carpaccio en truffelmayonaise is er eentje die geregeld terugkeert op het menu; zó lekker!

Salade met carpaccio en truffelmayonaise - AllinMam.com

Emma kussens

Nadat we vorige week ons Emma matras ontvingen komen deze week ook de kussens van Emma binnen. Even wennen, want ik hoef ’s nachts niet meer mijn hoofd op te tillen om mijn kussen op te schudden :-) Een Emma kussen is een kussen met mogelijkheden; daarover vertel ik je binnenkort meer. Ik slaap in ieder geval als een roosje!

Emma kussen - AllinMam.com

Onze trip naar Oostenrijk voorbereiden

Begin van dit jaar werd aan mij en een aantal andere bloggers gevraagd wat volgens ons dé bestemming van 2017 was voor een gezin met (jonge) kinderen. Volmondig riep ik “Oostenrijk!”. Niet gek dus dat ik de laatste tijd volop bezig ben met het voorbereiden van onze trip naar Oostenrijk. Ruim 3 weken gaan we in augustus met ons gezin de bergen in om daar van alles te ontdekken. Veel contact heb ik hiervoor met de Oostenrijkse verkeersbureaus en inmiddels hebben we een mooie trip samengesteld door Vorarlberg, Tirol, Oosttirol en Karinthië. Op de heenweg overnachten we nog 2 nachten in Duitsland en bezoeken we Europapark. Een echte doe-trip waar we ontzettend veel zin in hebben!

Naar Oostenrijk met het gezin - AllinMam.com

Lekkere crème

Verrassing van de week is deze lekkere crème van Mason Natural die ik vind in de doos met supplementen van iHerb. Ik heb de crème niet zelf besteld maar ik vind wel vaker iets “extra’s” bij de bestelling; een soort cadeautje dus. Dank iHerb, want ik vind deze crème verrassend fijn. En helemaal voor de prijs van (even nagekeken) €4,76!

Mason Natural Collagen Beauty Creme - AllinMam.com

Zwembadpret

Vorige week kocht ik zo’n klein zwembadje voor in de tuin, ideaal! Wat ik alleen irritant vind is dat wanneer het water er 2 dagen in zit het nog schoon lijkt maar de kids onderuit gaan omdat de bodem spekglad wordt. Hoe doen jullie dat met zo’n badje? Gooien jullie er chloortabletten in of hebben jullie een soort wisser voor de bodem? Ik neem aan dat met grotere zwembaden je ook niet elke dag het water gaat verversen. Tips zijn welkom :-)

Zwembadje in de tuin - AllinMam.com

Beerze Bulten

Op vrijdag vertrekken we naar het oosten van het land voor een weekendje op vakantiepark de Beerze Bulten. Helaas is het na al die dagen mooi weer precies dit weekend regenachtig… zó jammer! Maar ondanks dat hebben we het superleuk. Op dit park is een enorm indoor speelparadijs, hebben ze een leuk zwembad en zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven. Binnenkort een uitgebreid verslag!

Ballonfestival Hardenberg

Precies op de dagen dat wij te gast zijn op vakantiepark de Beerze Bulten is er in Hardenberg een groot ballonfestival. Drie dagen lang staat hier alles in het teken van luchtballonnen en ik moet zeggen; het was indrukwekkend! Meer dan 30 luchtballonnen gaan er achter elkaar de lucht in. Het is wat koud en regenachtig maar dat mag de pret niet drukken.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button