Weekoverzicht

About last week 38 – Persreis naar Kreta, een logee, een musical en hoe gaat het eigenlijk met de eieren?

Wat een heerlijke week heb ik achter de rug! Ik heb een weekje overgeslagen met het weekverslag omdat ik van vrijdag tot woensdag op persreis was. Wanneer je dan terug komt is de week alweer snel voorbij :-) toch hebben we de rest van de week nog best wat dingen gedaan en hadden we een logeetje in het weekend.

Persreis naar Griekenland

Door het Grieks Verkeersbureau werd ik uitgenodigd voor een persreis naar Agia Galini op Kreta. Samen met een vriendin vertrok ik vrijdag 15 september naar dit zonnige eiland om vervolgens 5 dagen lang de buurt van Agia Galini te verkennen. Elke ochtend zaten we vroeg aan het ontbijt om zo het maximale uit onze dag te halen en we hebben dan ook veel gedaan en gezien. Verborgen strandjes en kerkjes, hippe eettentjes, kloosters, kloven om in te wandelen… het lijkt wel of we 2 weken weg geweest zijn! Binnenkort uiteraard uitgebreide informatie over deze trip hier op de website maar ook op Ilovegriekenland.nl waar 100 bloggers je vertellen over minder bekende plekken in Griekenland.

Persreis naar Kreta - AllinMam.com

Nieuwe jurkjes

Nog net voor ik vertrok naar Kreta bedacht ik me dat ik nog wel wat nieuwe jurkjes kon gebruiken. De weerman voorspelde temperaturen tegen de 40 graden en de rokjes die ik wilde meenemen leken me zelfs ineens te warm! Bij Je m’appelle heb ik vorig jaar vóór ik naar Portugal ging nog wat jurkjes besteld dus dat was nu de eerste webshop waar ik aan dacht. Ik ben er heel blij mee! Lekker dunne stoffen en dus heel luchtig. Dit jurkje bijvoorbeeld kun je zowel lang als kort dragen. Wanneer kort bloest het gewoon wat meer bij je buik; perfect om je buik een beetje te verbloemen :-)

Wat een vrolijke laarsjes!

Terwijl ik op het zonnige en super warme Kreta zat werden thuis deze vrolijke regenlaarsjes bezorgd. Hoewel het nu alweer dagen heerlijk droog is zullen de laarsjes komende maanden goed van pas komen. Vind je ze ook zo leuk? Vanaf 1 oktober kun je bij aankoop van Sourcy dranken sparen voor deze leukerds!

Een logeetje

Ons lieve kleine neefje kwam logeren afgelopen weekend! Zó leuk :-) Het is wel even wennen wanneer je dagen weer om zo’n kleintje draaien! Daar ben je dan echt helemaal uit met kinderen van 5 en 7 jaar oud. Hoe werkt dat ook alweer allemaal?? Maar ons kleine neefje is een super makkelijk manneke! Blijkbaar vond hij het ook gezellig, hij heeft aardig wat af liggen brabbelen. Wat fijn zo’n lachend kindergezichtje :-)

Gezonde sapjes

Ik kwam terug van Kreta met enorm opgezette enkels en scheenbenen, vol met vocht. Of het nou kwam door het vele lopen, toch te weinig water of gewoon door de hitte… ik weet het niet, maar ik had ineens enorme behoefte aan groentesapjes. Aangezien ik mijn sapcentrifuge een hele tijd terug verkocht heb omdat ik ooit een slowjuicer wilde aanschaffen vond ik dit hét moment. Het is de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer geworden en ik heb er al best veel sapjes mee gemaakt. Afgelopen twee dagen bleef ik naar het toilet lopen, schoof mijn Fitbit ineens weer heen en weer over mijn pols en zag ik mijn enkels en scheenbeen weer terug. Geen idee of het door de sapjes komt, ik ben in ieder geval blij met het apparaat!

Musical Hans & Grietje

Gisteren was de première van de nieuwe musical van Van Hoorne Entertainment: Hans & Grietje. Ik ging samen met de kinderen en mijn moeder naar Spijkenisse, waar de première plaats vond in het mooie theater de Stoep. Een feestelijke boel, meteen bij binnenkomst al. Een hoop ballonnen en verklede kinderen! In de musical keert het populaire duo Titus & Fien weer terug en ze hebben de lachers op hun hand. Titus & Fien proberen Hans & Grietje, die door hun arme vader niet meer onderhouden kunnen worden, naar hun snoephuisje te lokken. Fien heeft iets nodig van de kinderen en doet er alles voor om het uiteindelijk te krijgen. En daar werkt Titus niet altijd goed aan mee, tenminste niet zoals zij het liefst zou willen! De musical is tot juni 2018 te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Absoluut een aanrader om met de kinderen naartoe te gaan :-)

Hans en Grietje musical - AllinMam.com

Hoe gaat het met de eieren?

Het is inmiddels ook weer tijd voor een AllinToys Youtube kanaal update! Alweer bijna twee jaar geleden vertelde ik over ons “experiment” met verrassingseieren uitpakken. Mijn dochter vond dat zó leuk om naar te kijken en we zagen hoeveel views zo’n “uitpak-kanaal” wel niet heeft… serieus? Ik besloot om ook eens wat filmpjes te maken van eieren uitpakken en in mijn laatste update hierover, alweer bijna 2 jaar terug dus, stond de teller op 310.000 views en 263 abonnees. Ik doe er bijna niets mee, toevallig een paar maanden terug heb ik nog 2 filmpjes gemaakt van LOL Surprise ballen. Inmiddels heeft het kanaal 1,8 miljoen views en 2800 abonnees. Elke maand goed voor rond de 110.000 views en 120.000 minuten kijktijd. In totaal 2.707.763 minuten sinds de start van het kanaal! Topper is wel het filmpje van Maja de Bij, met 1,3 miljoen weergaven. Ik blijf het bijzonder vinden, een grappig experiment :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button