Peuters/kleuters

Leukste vakantieboek en het enige boek in je koffer

Elke keer als we een weekendje weg of op vakantie gaan is het weer een “dingetje”. Welke boeken gaan er mee? Hoeveel boeken gaan er mee? Dat boek niet, want die is zo dik. Die is veel te groot, dat kijkt niet lekker in de auto. En als de stapel dan klaar ligt kom ik weer met een tekst… “Zo veel boeken meenemen is ook niet nodig kids, zo veel wordt er niet gelezen op vakantie!” Ik hoor het me elke keer weer zeggen, want al die stapels boeken zie ik alweer in een hoek liggen in de tent of in het vakantiehuisje. De meeste boeken gaan ongelezen weer mee naar huis.

Het enige boek in je koffer

Waarom niet allemaal leuke verhalen verzamelen in 1 boek? Dan hoef je ook maar 1 boek mee te nemen op vakantie! Dat lijkt de gedachte te zijn geweest achter het boek “het enige boek in je koffer”. Pip & MAKI zijn de bedenkers van dit leuke, grappige boek. Twee namen maar in werkelijkheid zijn ze met z’n drieën: Paula Nordhauzen (Pip), Kim Smits en Matthijs Maat (MAKI).

Veel verhalen in 1 boek

Maar liefst 28 verhalen en versjes, prachtig geïllustreerd in 1 boek. Grappige verhalen, over Mannetje Maan bijvoorbeeld die bananenbrood bakt en graag het recept met de lezers van het boek deelt.

Het enige boek in je koffer  |  €17,50

Over Sam, die vermomd in een dierenpak wilde dieren van dichtbij bekijkt. Korte versjes voor als er niet zo veel tijd is, zoals het versje over de slak. Langere verhalen voor wanneer er meer tijd is, bijvoorbeeld het verhaal over Odin die sinds kort zelf naar het toilet kan en geen wc-papier voorhanden heeft en zelf in oplossingen moet denken. Of het verhaal over Eland, die rond crost in zijn monstertruck maar steeds meer onderdelen verliest en uiteindelijk alleen nog een soort surfplank over houdt… Het boek is met zijn 104 bladzijden lekker gevuld en superleuk voor kinderen van ca. 3 jaar oud tot 8 jaar oud. Goed voor uren lees- en kijkplezier!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button