Baby/dreumes

Co-de-Rups uitgeroepen tot speelgoed van het jaar

Programmeren is helemaal hip en niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen worden tegenwoordig al op vroege leeftijd met programmeren in aanraking gebracht door allerlei slim speelgoed.

Co-de-Rups

Zo is er nu Co-de-Rups, een speelgoedrups die net even iets meer doet dan andere speelgoedrupsen. Tenminste, hij doet wat jij wilt! De delen van Co kunnen allemaal los van elkaar gehaald worden en vervolgens kan Co in elke denkbare volgorde weer in elkaar gezet worden. Door goed te kijken naar de knoppen bovenop de afzonderlijke delen en hem in een specifieke volgorde weer in elkaar te zetten geef je Co een hele rits met aanwijzingen mee waarmee hij zijn weg over de vloer vervolgt.

Welke opdrachten kun je Co geven?

De delen van Co bevatten allemaal andere aanwijzingen. Zo heb je 2 segmenten voor vooruit lopen, 2 segmenten voor rechts afslaan, 2 segmenten voor links afslaan en 1 segment voor het maken van geluidjes. Er worden 2 doelen bijgeleverd; je kunt Co zo programmeren dat hij recht op zijn doel af gaat. Het leert een kind probleem oplossend te denken én logisch na te denken. Een kind kan zichzelf echt uitdagen, door bijvoorbeeld een parcours op de vloer uit te zetten met bepaalde hindernissen waar Co omheen moet. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Co-de-rups speelgoed van het jaar - AllinMam.com

Co-de-Rups | €49,00

Co-de-Rups verkozen tot speelgoed van het jaar

Vandaag is Co-de-Rups verkozen tot speelgoed van het jaar in de categorie 4 en 5 jaar. Elk jaar worden er 6 vooraf genomineerde producten uitgeroepen tot speelgoed van het jaar, in verschillende leeftijdscategorieën. Onder andere journalisten, inkopers en speelgoeddeskundigen nemen plaats in de jury en zij buigen zich over verschillende criteria. Naast de vakjury geven ook basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven hun oordeel en uiteindelijk hun stem, nadat zij de genomineerde producten een tijd lang hebben gebruikt.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button