Peuters/kleuters

Plezier in de regen met de Lilliputiens paraplu

In tegenstelling tot veel volwassen mensen vinden kinderen het geweldig om buiten te zijn wanneer het regent. Hup, die kaplaarzen aan, capuchon op je hoofd en stampen maar door die plassen. Welk kind houdt er niet van?

Nog meer plezier met een paraplu

Nog leuker wordt het wanneer je als kind een paraplu mee hebt. Is toch gaaf om het tikken van de druppels op je paraplu te horen maar zelf niet nat te worden? Ik weet nog dat ik dat als kind geweldig vond! Vooral in het bos, waar de druppels nog groter lijken te zijn wanneer je onder met water doorweekte bladerdekken doorloopt.

Nieuwe Lilliputiens paraplu’s

Lilliputiens had al leuke twee paraplu’s in het assortiment en daar zijn er nu twee bij gekomen: de Circus paraplu en de Bos paraplu. Super vrolijke, felgekleurde paraplu’s die wel tegen een stootje kunnen; ze voelen behoorlijk stormvast aan!

Kijk uit waar je loopt

In het scherm van de nieuwe paraplu’s zit een venstertje waardoor het makkelijker is om te kijken waar je loopt; hoef je niet elke keer de paraplu omhoog te houden. Handig he?

De vorm van de paraplu is ook prettig. Hij is vrij “bol” waardoor hij goed over het lichaam van je kind heen valt, waardoor het water mooi naar beneden sijpelt en de wind er minder makkelijk onder komt.

Een paraplu vol verrassingen

Wat wij nog nooit eerder gezien hebben is een paraplu met verrassingen. Niet 1 verrassing maar heel veel! Wanneer de paraplu nat wordt verschijnen er namelijk figuurtjes. Zo komt er ineens een vogeltje tevoorschijn, zie je wat voor tasje Roodkapje op de Bos paraplu vast heeft en verschijnen er allemaal andere leuke dingetjes.

Llilliputiens paraplu - AllinMam.com

Nooit meer je paraplu kwijt!

Aan de buitenkant van de paraplu kun je op een label naam, telefoonnummer en emailadres kwijt. Handig wanneer de paraplu kwijt raakt op school maar ook wanneer hij in de bus blijft liggen bijvoorbeeld. De Lilliputiens paraplu is te koop voor €22,00.

Meer informatie over de paraplu’s en alle andere mooie producten van Lilliputiens vind je op hun website.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button