De Laatste Helden Op Aarde

Een kinderboek over zombies en monsters? Dat klinkt voor veel ouders vast niet zo heel aantrekkelijk. Daar komen vast nachtmerries van! Toch is het kinderboek De Laatste Helden Op Aarde, geschreven door Max Brallier, een must read voor kinderen vanaf 10 jaar. Spannend, waardoor je aan één stuk door zou willen lezen ontzettend hilarisch geschreven!

De Laatste Helden Op Aarde: super grappig geschreven en helemaal niet eng

Het leuke aan dit boek is dat het verhaal ook heel “eng” verteld zou kunnen worden. Dat voorkomt de schrijver echter door er een comic-achtige draai aan te geven. Dit wordt versterkt door te gekke illustraties van Douglas Holgate, die het verhaal op elke bladzijde kracht bijzetten. Zo leest het boek bijna net zo snel weg als een stripboek. Voor kinderen die zich bij alleen tekst moeilijk een voorstelling kunnen maken of op zien tegen enorme lappen tekst is dit natuurlijk ideaal.

De Laatste Helden Op Aarde | € 8,99 Koop nu >>>

Het verhaal van De Laatste Helden Op Aarde

Jack zit op de middelbare school en woont bij een pleeggezin. Althans, tot voor kort. Want vanaf het moment dat er monsters en zombies tevoorschijn komen houdt zich schuil in de boomhuis naast zijn huis. Hij ziet overal de lol wel van in. Maar het is toch ook wel eens eenzaam, zo in je eentje. Gelukkig heeft hij zijn walkie talkie, die hem weer in contact brengt met zijn vriend Quint. Samen breiden ze de boomhut verder uit en proberen ze andere vriendjes en vriendinnetjes uit handen van de zombies en monsters te houden.

Meer informatie vind je op Kinderboeken.nl

Back to top button