Kinderen

De slaapkamer opruimen | Mooie opbergdozen voor speelgoed

Iedereen kent het wel; rommel. En bijna niemand heeft zin om deze rommel op te ruimen! De foto’s in deze post doen misschien denken dat het hier thuis perfect is opgeruimd maar voor de mensen die ons volgen op Instagram is wel duidelijk dat dit absoluut NIET zo is. Al het speelgoed ligt beneden, dat dan weer wel. Dus de slaapkamers zijn inderdaad altijd best netjes geweest. Tot afgelopen verjaardagen… De kids hebben zó veel speelgoed gehad in de decembermaand; Sinterklaas, Kerst en ook nog eens allebei jarig. Dat resulteert in hopen, nee bergen met Playmobil; ja, vooral Playmobil. Ik heb dus bedacht dat dat allemaal maar naar de slaapkamers toe moet zodat ze daar heerlijk kunnen rommelen met al die kleine Playmobil frummeltjes en deze dozen bieden uitkomst voor een slaapkamer die dan een beetje opgeruimd blijft. Hoop ik :-)

Ruim je rommel op!

Dat lijkt me heel makkelijk met deze dozen. Deksel eraf en hup, alles in de doos. Geen zin? Dan struikel je over je eigen rommel als je je bed uitstapt, zelf weten dus! Deze opbergdozen heb ik uitgezocht op KidsGigant.nl, een webshop waar ze naast ontzettend leuke hoogslapers, boogtenten en tentdoeken voor deze hoogslapers ook allerlei accessoires verkopen. Denk aan opbergdozen, kisten, kussens, poefen, zitzakken en klamboe’s voor op de kinderslaapkamer maar ook heel veel accessoires die bedoeld zijn speciaal voor de hoogslapers.

De slaapkamer opruimen

Flexa opbergdozen 2 stuks | € 39,00

De slaapkamer opruimen wordt nu wel heel leuk

Opbergdozen van Flexa zijn heel stevig, stevig genoeg om op te zitten. Ze zijn ook lekker ruim: 32 x 32 cm dus er kan lekker veel in. In ieder geval heel veel Playmobil! De kids vinden het nu nog heel leuk om elke keer al het speelgoed in de opbergdozen te stoppen, de vraag is natuurlijk hoe lang dat zo blijft…

Hoogslaper bestellen bij KidsGigant.nl

Hoogslapers bestellen gaat snel en gemakkelijk bij KidsGigant.nl. Veel hoogslapers zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden, in 95% van alle gevallen op de dag die jou het beste uitkomt. Voor een aantal merken wordt er een levertijd gehanteerd, variërend van 2 tot 4 weken. Boven de €99,00 wordt er gratis geleverd, voor grote artikelen onder dit bedrag betaal je €14,95.

De slaapkamer opruimen

Accessoires voor de slaapkamer bestellen

Ook accessoires heb je snel in huis. Onze opbergdozen zijn in de drukke decembermaand besteld dus hebben er iets langer over gedaan maar de regel is een bestelling van accessoires binnen 2 dagen in huis. Voor het thuisbezorgen van accessoires betaal je €6,95 aan verzendkosten.

Lees ook: het beste idee ontstaat uit frustratie; tip opbergen speelgoed

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met KidsGigant.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button