Kinderen

Develab schoenen voor de winter

Develab sneakers najaar 2015 | AllinMam.com

Elk seizoen weer lijkt het me een uitdaging voor de schoenenontwerpers om weer nieuwe, hippe schoenen te ontwerpen. En tóch schijnt het elke keer weer te lukken! Voor komende winter kregen we deze gave groene Develab schoenen opgestuurd. Mooie leren, stevige schoenen die wel tegen een stootje kunnen. En dat hebben we graag met de stoeipartijen op het schoolplein en het banjeren door natte bladeren.

Develab sneakers najaar 2015 | AllinMam.com

Develab schoenen | MooieSchoenen.nl

Altijd handig is de rits, als extra open- en sluitingsmogelijkheid naast de veters. Ole is nog steeds geen strikheld dus ook dit jaar zijn ritsen weer welkom! En ook al kunnen kinderen wel goed veters strikken, dan nog zijn die ritsen natuurlijk veel handiger om snel je schoenen aan en uit te trekken.

Alhoewel ik wel eens heb meegemaakt dat ritsen tijdens het dragen toch weer open gaan blijven ze bij deze schoenen goed dicht zitten. Waarschijnlijk omdat ze net weer iets hoger zijn dan de andere schoenen waarbij dat gebeurde. Aan de bovenkant van de rits is voor de zekerheid een extra drukknoopje gemaakt.

Develab sneakers najaar 2015 | AllinMam.com

Develab schoenen

De veters zijn wel vrij stug in het begin, maar worden in gebruik al snel wat soepeler. Mocht je ze té stug blijven vinden dan kun je er natuurlijk met gemak andere veters in rijgen. De zool is echt stevig en zo’n hoge schoen is, naast het feit dat het lekker warm is voor de winter, lekker comfortabel en geeft goed steun. Deze Develab schoenen zijn ook verkrijgbaar in bruin met donkerblauwe accenten en kosten bij MooieSchoenen.nl €94,85 (maat 25, prijs oplopend bij grotere maten).

*Dit is een gesponsorde post

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button