Kerstmis

Nieuwe Disney cadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis

De zomer is voorbij, de herfst staat voor de deur. Als het even kan genieten we nog van het steeds lager staande zonnetje, tussen de regenbuien door. De winterjassen komen weer uit de kast, de verwarming gaat aan en de kaarsjes branden weer ’s avonds. De gezellige winter ligt in het verschiet! In de winkel vinden we alweer kruidnoten en mensen beginnen met plannen maken voor het einde van het jaar. Waar vieren we Sinterklaas? Wat doen we met Kerst? Ook wij hebben onze eerste kerstborrel al achter de rug. Disney presenteerde in kerstsfeer haar nieuwe Disney cadeaus voor Kerstmis (en natuurlijk voor Sinterklaas). Disney speelgoed, Disney kleding, Disney collector items, Disney kerst ornamenten… het kwam allemaal voorbij! We geven je graag een overzicht van alle nieuwe Disney cadeaus.

Mickey Mouse Disney cadeaus

Mickey viert dit jaar zijn 90e verjaardag en dat gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij! In Disneyland Parijs wordt Mickey met Kerstmis extra in het zonnetje gezet met een interactieve show die meerdere keren per dag plaats vindt op Production Courtyard voor het Hollywood Tower Hotel. En voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om Mickey zijn verjaardag in Parijs te vieren liggen er te gekke Disney cadeaus in de winkel, speciaal voor Mickey zijn 90e verjaardag. Voor jong én oud!

Superhelden Disney cadeaus

De superhelden van Disney zijn nauwelijks meer weg te denken. Bijna elk kind is wel fan van een superheld! Disney heeft o.a. Black Panther, Spider-Man en Avengers Infinity War gebruikt als inspiratie voor onderstaande producten. Super leuk wanneer je kind fan is van één van deze superhelden.

Prinsessen Disney cadeaus

Ook aan de meisjes is gedacht. Disney heeft ook dit jaar weer leuk speelgoed en mode-accessoires in het assortiment! De Disney cadeaus voor meisjes zijn geïnspireerd door de werelden van Rapunzel, Vaiana, Belle en alle andere prinsessen.

Star Wars Disney cadeaus

Wanneer je fan bent van The Force ben je vast benieuwd naar de nieuwe Star Wars producten. Ook dit jaar heeft Disney weer mooie nieuwe knuffels, bouwdozen en beeldjes in het assortiment. Je zou het misschien niet verwachten maar zelfs na 40 jaar Star Wars komt Disney elk jaar weer met iets origineels.

Disney cadeaus voor de kleintjes

Voor de kleintjes die naar de eerste Disney films kijken zijn er ook leuke gadgets en speelgoed items dit jaar. En niet alleen dat! Shirtjes, rompertjes, kruippakjes… het is allemaal verkrijgbaar.

Disney cadeaus voor echte Fashionista’s

Als we aan Disney denken denken veel mensen meteen aan felle kleuren maar hoe leuk is Disney in zwart/wit? Of in grijs? Voor de Disney fans die niet meer zo graag met opzichtige kleurtjes rondlopen zijn er de Disney items voor echte Fashionista’s. Voor kinderen maar ook voor volwassenen!

Disney cadeaus voor kleine avonturiers

Ook voor de kinderen die van actie houden is er veel nieuws op de markt! Racen met auto’s, leuke spellen… actief maar het kost natuurlijk ook veel energie. Gelukkig heeft Disney daar aan gedacht: er zit een supertof dekbedovertrek in de collectie van dit jaar.

Disney collector items

Disney kerst ornamenten, puzzels en beeldjes: dé producten om cadeau te geven aan Disney verzamelaars. In de Disney kerst ornamenten serie vind je 6 verschillende Disney kerstballen. Kerstornament Bambi, kerstornament Meeko de wasbeer, kerstbal met kasteel van Doornroosje, porseleinen kerstornament van het kasteel, kerstornament van Tinkerbell met spiegel en een kerstornament van Tinkerbell met een tafeltje.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button