Voorstelling

Disney on Ice Betoverende Werelden

Gisteravond was het weer zo ver: ik mocht met nageslacht op pad! Niet naar Freek dit keer, maar naar Disney On Ice. Met de dochter, want de zoon had er niet zo’n zin in. De vrouw had andere “verplichtingen” dus ik nam mijn schoonouders mee naar Ahoy, waar Disney On Ice dit jaar (onder andere) te bezoeken is.

Lees ook: Ervaringen en tips bezoek Disney On Ice

Disney On Ice in Ahoy

Het was een hele tour om vanuit Noord-Holland in Rotterdam terecht te komen, in die vrijdagmiddag drukte. Maar gelukkig waren we op tijd en zaten we voor het begon netjes op onze plekken. De show begon met het verhaal van Toy Story, wat voor ons niet echt bekend is. Maar kijken naar de schaatskunsten én naar de prachtige kostuums is altijd leuk. Ongelooflijk netjes in de maat verplaatsten de soldaten zich over het ijs, op de maat van drums. Mooi om naar te kijken! Minnie, Micky en Goofy kletsten de verhalen aan elkaar. Wat blijven ze toch grappig met elkaar!

Disney on Ice Betoverende Werelden - AllinMam.com

Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story, Frozen en meer

Een soort van spannend waren de Cars vrienden op het ijs. Rakelings schoven ze langs elkaar heen, zonder elkaar te raken. Ze kwamen tevoorschijn toen Mickey en Minnie met autopech op het ijs stonden. Aan de geluiden op de tribune was te horen dat de mannelijke bezoekers van Disney On Ice dit wel konden waarderen! Bij de kleine zeemeermin echter waren het de dames die van zich lieten horen met een hoop “ohhhhh” ’s en “ahhhh” ‘s. En toen Elsa tevoorschijn kwam was er voor iedereen geen houden meer aan: zij blijft toch echt publiekslieveling!

Disney on Ice Betoverende Werelden - AllinMam.com

Disney on Ice Betoverende Werelden - AllinMam.com

Disney on Ice Betoverende Werelden - AllinMam.com

Wanneer is Disney On Ice nog te bezoeken?

Disney On Ice is te bezoeken van 13 t/m 30 december 2017. In Rotterdam (13 – 17 dec), Utrecht (23 – dec) en Amsterdam (28 – 30 dec). Kijk voor meer informatie op de website van Disney On Ice.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button