Voorstelling

Winactie “Disney On Ice presenteert: Betoverende Werelden”

Voor het derde jaar op rij gaan we naar Disney On Ice en ook dit jaar lijkt het weer een superleuke en mooie show te worden! De kinderen kijken er al naar uit en hoe leuk is het dat we ook een ander gezin blij mogen maken met tickets voor deze jaarlijks terugkerende show?

Disney On Ice presenteert: Betoverende Werelden

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Winactie Disney On Ice: Win 4 tickets

Wij mogen 4 tickets weg geven voor de show van 15 december, om 19.00u ’s avonds in Rotterdam Ahoy. Hoe maak je kans? Like onze Facebookpagina en laat onder dit artikel een reactie achter met wie je graag naar de show toe zou willen gaan. Van delen van ons Facebook-bericht over deze winactie worden we natuurlijk heel blij, alvast een bedankje vooraf! :-) Check vooraf wel even of je ook echt kunt op 15 december. Als je zelf niet kunt kun je misschien voor iemand anders mee doen? Op 24 oktober maken we de winnaar bekend.

Winnaar bekend

De winnaar is bekend, kijk snel op de pagina met winactie winnaars of jij de gelukkige bent!
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button