Film/serie

Een week lang zonder Netflix. Hoe doe je dat?

Volgende week gaan we een weekje logeren tussen koeien en kippen, koken op open vuur, wassen met koud water en de weg naar bed vinden met een olielamp. Back to basic; heerlijk!

Geen electriciteit dus, wat me enigszins zorgen baart aangezien ik fervent fotograaf ben en ook graag video’s maak. Dus, volle accu’s mee, maar leeg = leeg. Een misschien wel groter “ding” is dat er geen wifi is en we dus ook niet lekker ’s avonds naar onze favoriete Netflix series kunnen kijken als de kids op bed liggen.

Een week lang zonder Netflix. Hoe doe ik dat?

Daar ging ik eens over nadenken, want ik ben vast niet de enige die het straks een week zonder Netflix moet doen! Een paar tips om toch niet helemaal zonder Netflix te zitten :-)

Maak een screenshot

Dat er geen electriciteit is betekent niet dat je telefoon niet aan kan. Maak een leuke screenshot van jouw favoriete acteur of actrice. Of zet het Netflix logo in je beginscherm. Zo is Netflix toch een beetje bij je in deze wifi- en electriciteitsloze week.

Lees een boek (van een serie)

Veel boeken zijn verfilmd en na de verfilming wordt het vaak opnieuw uitgegeven met; jawel, de hoofdrolspeler op de cover afgebeeld. Zo heb je Carrie bij je en houden dames van Orange is the new black je vanaf hun cover in de gaten.

Neem je Netflix kussen mee

Dat rode, lekkere zachte kussen wat je vorig jaar voor je verjaardag kreeg. Neem het mee; je hebt vast zeeën van tijd om er lekker tegenaan te hangen.

Schaf een Netflix telefoonhoesje aan

Je hebt geen wifi en misschien ook wel geen bereik; maar je telefoon gaat vast en zeker mee. Hoesjes met Netflix teksten in overvloed te koop! Ga jij voor “My neck, my back, my Netflix & my snacks” of voor “Netflix and chill”?

Lees een boek over Netflix

Wil je wel eens weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Netflix? Hoe deze naam zó groot is geworden? “Netflix 36 Success Secrets – 36 Most Asked Questions On Netflix – What You Need To Know” en “How To Get the Most Out of Netflix” zijn maar enkele voorbeelden uit een groot aanbod van boeken over Netflix.

Lak je teennagels. In de kleur van Netflix

Wat is een vrouw zonder gelakte teennagels? Ja zelfs als je op de boerderij bivakkeert; kaplaarzen of geen kaplaarzen, je nagels zijn gelakt. In Netflix rood dus.

 

Heb jij nog tips voor een Netflix-loze week?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button