Must have voor fans: Outlander gadgets

We moeten nog een paar maanden wachten voor we naar het vijfde seizoen van de serie Outlander kunnen kijken. Voor veel fans duurt Droughtlander (de periode tussen 2 seizoenen) ontzettend lang. Mensen vallen terug op de Outlander boeken of beginnen met het opnieuw bekijken van de serie. Voor jou als fan niet genoeg? Dan kun je ook nog op reis naar Schotland om Outlander filmlocaties te gaan bekijken, niet verkeerd! Maar misschien ben je ook tevreden met een aantal Outlander gadgets. We zetten de leukste Outlander spulletjes voor je op een rijtje.

Outlander agenda en kalenders

Boeken, kalenders, cd’s, dvd’s, magazines, kleding… het is er allemaal. Wanneer je online gaat zoeken naar Outlander producten zie je door de bomen het bos niet meer! Zo zijn er alleen al diverse kalenders verkrijgbaar. Een Outlander mini kalender voor €7,39, een Outlander wandkalender voor €13,99 en een Outlander scheurkalender voor €15,99. Heb je liever iets op de tafel liggen dan is deze Outlander agenda/weekplanner voor €12,78 misschien iets voor jou.

“The Making of Outlander” boek

Nu we vier seizoenen van Outlander beschikbaar hebben zijn er 2 “achter de schermen” boeken op de markt gebracht: The Making of Outlander S1 & S2 (€34,99) en The Making of Outlander S3 & S4 (€36,99). Het eerste boek heb ik zelf in E-book versie, handig wanneer je snel even iets in de tekst op wilt zoeken. Het haalt het echter niet bij het “echte” The Making of Outlander S3 & S4 boek. Mooi vormgegeven, prachtige foto’s en veel achtergrond informatie. Heel veel! Een must have voor de echte Outlander fan.

Lees ook: Alles over Outlander seizoen 6

Andere boeken van Outlander

Uiteraard zijn er nog meer boeken verkrijgbaar. Ga je naar Schotland en wil je locaties uit Outlander bezoeken dan kan het boek Outlander’s Scotland je voor een kleine €7,79 helpen, naast dit artikel over Outlander filmlocaties. Duik je graag de keuken in? Dan kun je voor €33,99 aan de slag met authentieke gerechten uit het kookboek Outlander Kitchen. En je gelooft het vast niet, maar er bestaat ook een kleurboek met allemaal kleurplaten van Jamie: het Sam Heughan kleurboek (€11,99).

Lees ook: De (volgorde van de) Outlander boeken van Diana Gabaldon

Outlander dvd’s en Blu-ray

Wil je alle seizoenen van Outlander in de kast hebben staan? Dan zijn de seizoenen van Outlander ook te koop op dvd en Blu-ray. De meest interessante aankoop is dan ongetwijfeld de dvd box met daarin alle 4 seizoenen. Deze Outlander dvd box kost €69,99. De losse Outlander seizoenen op dvd kosten tussen de €15,00 en €25,00.

Outlander servies, kleding, telefoonhoesjes en meer

Telefoonhoesjes, kettinkjes, armbandjes, glazen, buttons, mokken en zelfs patronen voor Outlander kleding; je kunt het zo gek niet bedenken of het is online verkrijgbaar. Op Etsy vind je veel diverse Outlander gadgets maar ook in deze webshop kun je allerlei Outlander spullen kopen. Zelfs een versie van Claire haar trouwring kun je in deze webshop bestellen! Een cadeautip voor de feestdagen: kerstballen met Jamie en Claire er op. Hoe leuk is dat om te krijgen wanneer je een die hard fan bent?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close