Must have voor fans: Outlander gadgets

We moeten nog een klein jaartje wachten voor we naar Outlander seizoen 6 kunnen kijken. Voor veel fans duurt Droughtlander (de periode tussen 2 seizoenen) ontzettend lang. Mensen vallen terug op de Outlander boeken of beginnen met het opnieuw bekijken van de serie. Voor jou als fan niet genoeg? Dan kun je je lol op met deze Outlander gadgets. We zetten de leukste Outlander spulletjes voor je op een rijtje.

Outlander agenda en kalenders

Boeken, kalenders, cd’s, dvd’s, magazines, kleding… het is er allemaal. Wanneer je online gaat zoeken naar Outlander producten zie je door de bomen het bos niet meer! Zo zijn er alleen al diverse kalenders verkrijgbaar. Een 2021 Outlander mini kalender voor €9,09, een 2021 Outlander wandkalender voor €18,99 en een Outlander scheurkalender voor €17,99. Heb je liever iets op de tafel liggen dan is deze Outlander agenda/weekplanner voor €19,99 misschien iets voor jou. Hou je een dagboek bij of maak je veel notities? Dan zijn dit notitieboekje en deze set met notitiekaarten echte must haves.

“The Making of Outlander” boek

Nu we vier seizoenen van Outlander beschikbaar hebben zijn er 2 “achter de schermen” boeken op de markt gebracht: The Making of Outlander S1 & S2 (€30,99) en The Making of Outlander S3 & S4 (€33,99). Het eerste boek heb ik zelf in E-book versie, handig wanneer je snel even iets in de tekst op wilt zoeken. Het haalt het echter niet bij het “echte” The Making of Outlander S3 & S4 boek. Mooi vormgegeven, prachtige foto’s en veel achtergrond informatie. Heel veel! In het boek lees je alles over de acteurs, de casting, de filmlocaties, de kleding en veel meer. Een must have voor de echte Outlander fan. Liever luisteren naar alle Outlander achtergrondinformatie? Er is ook een luisterboek verkrijgbaar op cd voor €30,99.

Lees ook: Bezoek deze bekende Outlander filmlocaties in Schotland

Andere boeken van Outlander

Uiteraard zijn er nog meer boeken verkrijgbaar. Ga je naar Schotland en wil je locaties uit Outlander bezoeken dan kan het boek Outlander’s Scotland je voor €13,00 helpen, naast dit artikel over Outlander filmlocaties. Ook het boek Travels Beyond Outlander kan interessant zijn. In dit boek worden meer dan 70 bijzondere plekken in Schotland besproken en kun je veel leren over de geschiedenis.

Duik je graag de keuken in? Dan kun je voor €26,99 aan de slag met authentieke gerechten uit het kookboek Outlander Kitchen (€21,99). En je gelooft het vast niet, maar er bestaat ook een kleurboek met alleen met Outlander kleurplaten: het The Official Outlander Coloring Book (€17,99). Wil je van alles te weten komen over de inspiratie die de boekenreeks tot stand deed komen? Dan is het boek The Symbolism and Sources of Outlander (€24,99) mooi om te lezen.

Lees ook: De (volgorde van de) Outlander boeken van Diana Gabaldon

Outlander dvd’s en Blu-ray

Wil je alle seizoenen van Outlander in de kast hebben staan? Dan zijn de seizoenen van Outlander ook te koop op dvd en Blu-ray. De meest interessante aankoop is dan ongetwijfeld de dvd box met daarin alle 4 seizoenen. Deze Outlander dvd box kost €75,00. De losse Outlander seizoenen op dvd kosten tussen de €15,00 en €25,00.

Outlander muziek

Heerlijk om tijdens het rommelen in huis muziek van de Outlander Season One Soundtrack op de achtergrond te horen. Wanneer je zelf een muziekinstrument bespeelt kan het Outlander The Series Songbook een regelrechte hit zijn, vol met bladmuziek van muziek uit de serie. Heb je nog een oude platenspeler staan? Dan kun je zelfs Outlander LP’s (vinyl) kopen.

Clanlands van Sam Heughan en Graham Mctavish

Als echte diehard fan is het nieuwe boek Clanlands natuurlijk een must om te hebben. In het boek nemen Sam Heughan (Jamie) en Graham Mctavish (Dougal) je mee op roadtrip door de Schotse Hooglanden. Niet een roadtrip die je zelf zou maken; ze duiken de wereld in van whisky, historie, Schotse gebruiken en veel meer. Het boek is te koop voor €18,99, het e-book voor €14,99 en het luisterboek voor €23,99.

Clanlands, Sam Heughan -  Outlander gadgets - AllinMam.com

Outlander servies, kleding, telefoonhoesjes en meer

Telefoonhoesjes, kettinkjes, armbandjes, glazen, buttons, mokken en zelfs patronen voor Outlander kleding; je kunt het zo gek niet bedenken of het is online verkrijgbaar. Op Etsy vind je veel Outlander gadgets maar ook in deze webshop kun je allerlei Outlander spullen kopen, zoals mondkapjes, sieraden, puzzels, hoodies en meer. Zelfs een versie van Claire haar trouwring kun je in deze webshop bestellen! Gek op breien en/of haken? Dan is dit Outlander Knitting boek echt iets voor jou. Hou je van ouderwets brieven schrijven, van snailmail en postcrossing? Dan kun je leuk aan de slag met deze Outlander Deluxe Stationary Set, terwijl je zo nu en dan een slokje thee neemt uit deze officiële Outlander mok. Een cadeautip voor de feestdagen: kerstballen met Jamie en Claire er op. Hoe leuk is dat om te krijgen wanneer je een die hard fan bent?

Gerelateerde artikelen

Back to top button