Outlander seizoen 7, wanneer te zien?

Nog een paar maanden wachten en dan kunnen we weer naar Jaimie en Claire kijken! Het is nu bekend dat Outlander 7, An Echo in the Bone, in de zomer van 2023 te zien is voor het grote publiek. In Nederland is Ziggo tot nu toe steeds de provider met de rechten geweest. Grote kans dat dat nu ook weer zo is. Elke week zal er dan een aflevering te zien zijn, steeds een dag nadat de aflevering te zien was bij Starz.

Droughtlander

Droughtlander duurt dus nog even voort! Maar gelukkig worden we zo nu en dan getrakteerd op heerlijke “behind the scenes” beelden van Outlander seizoen 7. Ook zijn we van de Outlander crew gewend dat ze geregeld kleine interviews en Q&A’s doen en foto’s plaatsen op social media. Daarnaast komen er vast steeds meer teasers… Daar kunnen we het nog wel even mee redden, toch?

Kun je toch niet wachten? Kijk dan eens naar alle Outlander boeken of haal wat Outlander gadgets in huis.

Wat gaat er gebeuren in Outlander seizoen 7?

Worden de boeken gevolgd, of wijkt men steeds meer af van het originele verhaal? Dat gaan we zien. Wel weten we zo goed als zeker dat Claire de strop ontloopt; we zien haar met korte haren op het schavot staan, maar later in de teaser heeft ze haar vertrouwde lange lokken weer terug. Bekijk hier de eerste teaser van seizoen 7 van Outlander.

An Echo in the Bone bevat 16 afleveringen. Seizoen 6 had maar 8 afleveringen; mede door de zwangerschap van Caitriona én door COVID. We krijgen een flinke portie Outlander op ons bordje dus komende zomer.

Outlander seizoen 8

Ook is inmiddels getekend voor een seizoen 8 van Outlander. Tien afleveringen worden er gemaakt voor het laatste seizoen van de hitserie. Dat dit echt het laatste seizoen wordt lijkt nu wel definitief besloten. Er zijn meer boeken dan seizoenen en tot nu toe liep het aardig gelijk op. Ergens moet het verhaal in seizoen 8 van Outlander behoorlijk aangepast gaan worden. Voor het zo ver zal zijn, kunnen we waarschijnlijk eerst gaan genieten van de prequel van Outlander.

Waar kun je Outlander 1 t/m 7 zien?

Zoals je hierboven kunt lezen zal Outlander seizoen 7 waarschijnlijk te zien zijn bij Ziggo, net als voorgaande seizoenen. Ook Outlander seizoen 6 is tot nu toe alleen nog te zien bij Ziggo. Als het goed is komt seizoen 6 van Outlander in de zomer van 2023 beschikbaar op Netflix. Ook alle andere seizoenen van Outlander zijn te zien op Netflix, evenals op Ziggo.

Prequel van Outlander: Blood of My Blood

In augustus 2022 werd namelijk duidelijk dat er gewerkt wordt aan een prequel van Outlander. Deze prequel zal Outlander: Blood of My Blood gaan heten. De serie zal draaien om de ouders van Jamie Fraser, Ellen MacKenzie en Brian Fraser. Zijn jullie ook zo benieuwd wie er voor deze rollen gecast gaan worden?

Spin-off over Lord John

Ook wordt er nog steeds gesproken over een spin-off van de serie, die gebaseerd zal zijn op de boekenserie Lord John. Spannend, al die plannen. Ik denk dat alle Outlander fans het erover eens zullen zijn, er kunnen niet genoeg prequels en spin-offs van Outlander komen!

Back to top button