Kinderen

Als Elsa in een echte Frozen jurk | giveaway

Frozen jurk | AllinMam.com

Het is een hype en voorlopig blijft het ook nog wel even een hype; Frozen. Het is alweer even geleden dat deze Disney topper op het doek verscheen en sindsdien zijn vele kinderen en met name meisjes besmet met de Frozen fever!

Bij ons thuis natuurlijk ook en het is dan ook een grote droom van Madee om van Sinterklaas, van de kerstman of voor haar verjaardag een echte Elsa jurk te krijgen. Daar zou ze dan de hele dag in rondlopen, liefst op echte Elsa schoenen en “mooi rondjes draaien” zoals ze zelf maar blijft herhalen.

En wat gebeurt er? Nog voor Sinterklaas in het land komt worden we benaderd door Funidelia, een bedrijf dat verkleed- een feestkleding verkoopt in tal van Europese landen. Of we het leuk vinden om een giveaway op te zetten met, je raadt het al, een echte Frozen jurk. Maar eerst mogen we 1 van de mooie Elsa jurken zelf gaan testen. Uiteraard kiest Madee de jurk met “sleep” en en een paar dagen later weet ze niet hoe snel ze naar de deur moet rennen als de postbode aanbelt.

Als Elsa in een echte Frozen jurk

En daar sta je dan, voor de spiegel. Je ziet jezelf niet meer maar je ziet Elsa! Met pruik op en zelfs een kroontje in je haren kun je er gewoon niet omheen, je bent het gewoon, Elsa herself. Mooi om te zien hoe kinderen echt kunnen transformeren naar iemand die ze adoreren en dan ook niet meer naar hun eigen naam luisteren wanneer je ze roept :-)

“Ooooooo heel mooi!” terwijl ze nog steeds naar haar spiegelbeeld staart. Van de vlecht kan ze niet afblijven, die moet vooral over haar schouder naar voren blijven hangen want he, dat is bij Elsa ook zo. De pruik is voorgevormd waardoor de vlecht sowieso naar 1 kant blijft hangen dus mocht ze het vergeten dan is er geen man overboord!

Op de rug hebben we wat stof over aan de bovenkant, iets wat ik vaker zie bij verkleedkleding voor kinderen. Wij hebben het nu met een speldje bij elkaar gepakt maar er zijn vast heel veel handige mama’s die hier wel raad mee weten en het vermaken.

De jurk is gemaakt van mooie soepele stof en de mouwen vind ik zelf erg mooi met die glitters. Maar met die glitters hebben we wel meteen een klein puntje; je moet van glitters houden, je vindt ze namelijk overal terug! ’s Avonds was ik de jurk meteen met het idee dat de meeste losse glitters dan verdwenen zullen zijn maar dat helpt toch niet echt. Het beste is om de jurk te wassen en goed (buiten!) uit te schudden.  Ga vooral NIET in de weer met haarlak, hierdoor krijg je vlekken en gaat de stof aan elkaar plakken. Ik neem de glitters voor lief, vind het wel gezellig… laat de kerst maar komen!

Bijpassende Elsa schoenen en Elsa pruik

“Mag ik dan ook echte Elsa schoenen erbij mam?”, dat was het eerste wat ze erbij riep toen we de jurk gingen uitzoeken. Deze Frozen schoenen zijn nog iets te groot (1 maat, mt. 30) voor Madee maar kleine stukjes er op lopen gaat volgens haar prima. Het staat natuurlijk wel uber cute!

De pruik past perfect en blijft goed zitten. De losse pluk die je ook altijd bij Elsa ziet hebben we wel meteen vastgemaakt met een speldje anders krijgt ze het wel heel druk met deze pluk uit het gezicht én de vlecht op zijn plek houden :-) Het maakt het plaatje helemaal af, vooral met het kroontje (standaard geleverd bij dit model jurk).

Meer Frozen verkleedkleren

Bij Funidelia kun je je lol op voor nog meer Frozen verkleedkleren. Er zijn verschillende modellen Elsa jurken en ook voor Anna jurken, Olaf pakken en diverse Frozen accessoires kun je hier goed terecht. En niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen! Het is een lust voor het oog om rond te kijken in het onwijs grote assortiment, van veel soorten verkleedkleding wist ik niet eens dat het verkrijgbaar was. En dan heb ik het over zowel kleding voor kinderen als voor volwassenen :-)

Win deze Elsa jurk, Elsa schoenen en Elsa pruik

Wij mogen van Funidelia een Frozen verkleedset bestaande uit een Frozen jurk, pruik en schoenen cadeau geven aan 1 van jullie! Hoe leuk als je hier jouw dochter, kleindochter, nichtje of vriendinnetje blij mee kunt maken. Vul om kans te maken het contactformulier in en laat weten aan wie je het cadeau zou willen doen en wat de leeftijd van dit meisje is. Donderdag 10 december maken we de winnaar bekend!

Vergeet niet om onze Facebook-pagina te liken en van berichten delen worden we heel blij :-)

Deze giveaway is verlopen, er kan niet meer worden meegedaan. De winnaar is inmiddels bekend! Zin in andere winkansen? Check onze actuele giveaways!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Funidelia.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button