Peuters/kleuters

FurReal Friends Walkalots en Grooming Salon

FurReal Friends heeft nieuwe vriendjes. We hebben eerder al eens kennis gemaakt met FurReal Friends Starlily en FurReal Friends Rock-A-Too. Nu zijn er de FurReal Friends Walkalots! Schattige poesjes, hondjes, lama’s, konijntjes, eenhoorns, tijgertjes, aapjes en meer.

Aan de wandel met FurReal Friends Walkalots

De naam zegt het al: FurReal Friends Walkalots willen maar al te graag wandelen. Liefst met meerdere vriendjes tegelijk. En dat kan! Bij elke Walkalot wordt namelijk een riem (stokje) geleverd, waarmee het diertje uitgelaten kan worden. Elk diertje heeft wieltjes onder zich dus dat uitlaten gaat heel soepel. Het is natuurlijk wel wat saai als een Walkalot in zijn eentje naar buiten gaat. Bij bepaalde Walkalots wordt een koppelstukje meegeleverd waardoor er 3 Walkalots tegelijk kunnen worden uitgelaten. Wel zo gezellig!

FurReal Walkalots en Grooming Salon - AllinMam.com

FurReal Friends Big Wags en Lil’ Wags

Er zijn Big Wags en Lil’ Wags. De Big Wags maken geluid en wiebelen lekker heen en weer als je ze uit laat of oppakt. De Lil’ Wags kwispelen enthousiast met hun staartjes en schudden met hun koppies. Té leuk als je dat naast elkaar ziet lopen! De Lil’ Wags hebben een kort riempje, waardoor je er ook mee op tafel kunt spelen. Big Wags zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor €24,99 en voor €39,99. De kleinere Lil’ Wags kosten €12,99.

Grooming Salon

Nog leuker wordt het om voor of na het wandelen de diertjes lekker te groomen. Wassen, kammen, föhnen.. het kan allemaal. De föhn en de douchekraan maken zelfs geluid! De Grooming Salon kan zowel dicht als open worden gebruikt. In een lade aan de voorzijde zitten ook nog eens brokjes verstopt. Haal je alle spulletjes er uit dan kan de Grooming Salon ook worden gebruikt als een soort bench. Handig, want dan gaan de Walkalots in ieder geval niet op eigen houtje aan de wandel :-) De Grooming Salon is verkrijgbaar voor €29,99.

Er is een enorme run op de FurReal Friends Walkalots, er zijn diverse diertjes die momenteel moeilijk te vinden zijn. Hou het assortiment van Bol.com en Intertoys.nl in de gaten, wie weet staan er binnenkort weer veel vriendjes te wachten op een nieuw baasje.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button