Peuters/kleuters

Maak kennis met FurReal Friends Starlily

Vandaag gaan we weer naar een bloggersevent, dit keer van Hasbro. Het is super mooi weer en des te leuker is het dus dat het event buiten wordt gehouden in het Amsterdamse bos. Op dit speciale evenement gaan we kennismaken met Starlily; magische eenhoorn en tevens nieuwste lid van Hasbro’s FurReal Friends.

We zijn lekker op tijd en als we aankomen zijn de eerste bloggers al gearriveerd. Er staat een partytent op ons te wachten met daaronder een tafel vol met kleurtjes en kleurplaten voor de kindjes en binnen staat een heus buffet met lekkere broodjes, drankjes en fruit klaar. De kindjes zijn meteen in de weer met ballonnen en rennen door het bos op zoek naar eikeltjes en mooie blaadjes. Mooi om te zien hoe snel zij altijd contact leggen met andere kinderen en meteen veel plezier hebben!

FurReal Friends Starlily

Als alle gasten aanwezig zijn en iedereen lekkere drankjes en broodjes op heeft nemen 2 eenhoornmeisjes de kinderen mee het bos in op zoek naar Starlily, want zij is immers waar het vandaag allemaal om draait. Iedereen is ontzettend benieuwd naar haar! Vol spanning lopen de kleintjes achter de twee dames aan, op de voet gevolgd door alle ouders die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Onderweg in het bos worden er aanwijzingen gevonden en die wijzen uiteindelijk weer terug naar de plek waar de tocht begon. Zullen we dan nu echt oog in oog komen te staan met Starlily?

Starlily Hasbro | AllinMam.com

FurReal Friends Starlily | €131,00 nu kopen >>

Jaaaaaa daar is ze hoor! In het donker, gehuld in magische mist komt Starlily naar voren. Wat een ontzettend cutie! Een echte magische eenhoorn met een heerlijk zachte vacht die reageert op aanrakingen en schattig heen en weer beweegt met haar koppie, knippert met haar ogen en trappelt met haar beentjes. FurReal Friends Starlily heeft zelfs een eigen app waarmee je nog interactiever kunt spelen. Vooral de meisjes zijn meteen fan en staan in de rij om haar te aaien en met haar op de foto te gaan.

Starlily is zonder twijfel “de ster” van deze dag, maar de kinderen kunnen ook kennismaken met ander speelgoed van Hasbro. Zo wordt er druk punten gescoord met boogschieten met de Nerf Rebelle en binnen zijn kids creatief in de weer met Play-Doh en andere leuke spellen van Hasbro. Niet alleen de kinderen zijn creatief; ouders lijken het in veel gevallen nog leuker te vinden dan de kinderen zelf!

Enorm verwend stappen we na een paar leuke, gezellige uurtjes weer in de auto op weg naar huis. En niet met lege handen; bij ons in het gezin is sinds vandaag Piper, de dansende penguin uit de FurReal Friends familie de nieuwe aanwinst en ook kan er vanaf nu vol passie worden geschoten met de Nerf Rebelle. Is het buiten koud en nat, dan kunnen we ons binnen vermaken met Levensweg.

Wat een leuke middag, dank aan de organisatie van dit event, Lindsey en haar collega’s van The PR Factory en natuurlijk Hasbro zelf en namens de kinderen nogmaals dank voor het mooie Goodie-pakket!

Meer informatie over speelgoed van Hasbro? Check Hasbro.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button