Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een ster!

Op zoek naar inspiratie voor een origineel kerstcadeau voor familie of vrienden? Online Star Register helpt je verder. Kerst is de tijd in het jaar om samen met vrienden, familie en andere dierbaren samen te komen. Ben jij nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Geef een ster cadeau!

Een ster voor Kerstmis is het meest originele, emotionele en persoonlijke cadeau dat je kunt geven aan iemand. Je kunt een ster benoemen in een sterrenbeeld naar keuze. Je kunt dit sterrenbeeld kiezen op basis van de locatie en tijd wanneer je de ster wilt zien. Sommige sterrenbeelden zijn beter zichtbaar dan anderen in bepaalde periodes van het jaar.

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een ster!

Online Star Register biedt verschillende manieren om een ster cadeau te geven. Zo kun je bijvoorbeeld het OSR Cadeaupakket thuisbezorgd krijgen. Wil je iemand zelf de sternaam laten kiezen? Geef dan de OSR Cadeaukaart als geschenk voor kerst. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf de sternaam en sterdatum kiezen. Als je op zoek bent naar een last-minute cadeau kun je ook gaan voor de Online Star Gift. Hierbij krijg je het sterrencertificaat en je gepersonaliseerde brief en boodschap meteen via de e-mail binnen.

Bij bovenstaande geef je niet alleen een ster cadeau, maar ook de vele mogelijkheden van het Online Star Register voor het visualiseren van je ster. Je kunt je ster bekijken met de OSR Star Finder App en de One Million Stars app (voor browser).

OSR helpt je om de mooiste kerstster te vinden

Je kunt de app OSR Star Finder gratis op je smartphone downloaden. Start de app op en gebruik de functie ‘kies de beste’. Deze kun je vinden door op de linker button te klikken of het menu in het midden te openen. De functie laat jou zien in welke tijd van het jaar jouw ster het best zichtbaar zal zijn. 

Je kunt met de app ook kijken welke sterrenbeelden zichtbaar zijn vanaf jouw locatie. De nachtelijke hemel verandert namelijk het hele jaar door, waardoor sterren niet continue goed zichtbaar zijn. Hieronder een aantal sterrenbeelden die vanaf het noordelijke halfrond (waar Nederland bij hoort) het beste zichtbaar zijn in december:

  • Aries
  • Cetus
  • Eridanus
  • Perseus
  • Triangulum

Heb jij de perfecte kerstster gevonden? Je kunt deze meteen registreren via de OSR Star Finder app. Wanneer je een ster hebt benoemd, kun je in de OSR Star Finder app je registratiecode gebruiken om je eigen ster terug te vinden in de nachtelijke hemel.

Maak van kerstavond een magische gebeurtenis

Het leukste van dit alles: je hoeft dit cadeau niet voor jezelf te houden. Gebruik de gratis sterrenpagina bij je OSR Cadeaupakket of Online Star Gift en verzamel foto’s, video’s en reacties. Allemaal gericht op jouw unieke kerstcadeau. De mogelijkheden zijn echt oneindig!

Kerstmis zal dit jaar door corona waarschijnlijk anders uitpakken. Geen lange, feestelijk versierde eettafels en grote groepen met familieleden om de openhaard. Wat we wél met elkaar kunnen doen is allemaal naar dezelfde ster kijken; op die manier zijn we toch een beetje bij elkaar. Geef een (sterren)lichtje voor hoop en blijdschap, een origineel cadeau.In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button