Reistips

Kamperen bij de boer. Is dat leuk?

Ik kan volmondig zeggen: ja, kamperen bij de boer is leuk! Wij gingen 2 weken kamperen op camping Zur Hasenkammer in Medebach, Duitsland.

Op deze mooie plek vlakbij Winterberg in het prachtige Sauerland runt de familie Schmidt een melkveehouderij en hebben op het terrein een mooie camping. De kinderen vermaken zich uitstekend op het boerenbedrijf, kunnen de hele dag door een kijkje nemen bij de koeien, geiten, kippen en varkens, knuffelen met konijnen, paardrijden, spelen in de hooischuur en rondcrossen op één van de vele aanwezige fietsen, skelters en mini-tractors. Op het terrein vind je 2 leuke speelplekken waar trampolines, schommels, glijbanen en een kabelbaan te vinden zijn.

Twijfel je of kamperen bij de boer iets voor jouw gezin is? Bekijk onze video en wie weet maakt het dat makkelijker je keuze te maken!

vakantie-duitsland-hasenkammer-2015-67

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button