Ontdek hier waarom je een labelprinter moet kopen

Niets zo lastig als het kwijtspelen van spullen. Zij het die van je kinderen op school of die van jezelf op het werk. Of talloze kartonnen dozen op zolder waarvan je het raden hebt naar de inhoud, omdat ze niet gelabeld zijn. Enter de labelprinter: met dit handige hebbeding geraak je nooit nog iets kwijt. En je ziet in een oogopslag welke schatten verstopt zitten in je dozen.

1. Je raakt nooit meer (of toch minder snel) spullen kwijt

Iedere ouder kent het euvel: de kids vertrekken ’s morgens met een goed gevulde rugzak naar school en bij terugkeer ontbreken er tal van doosjes of potjes. Zeker wanneer er op die spullen geen naam staat, kan je er zeker van zijn dat je ze niet meer terugziet. Print daarom handige naamlabels voor elk kind en kleef die op hun drinkbus, brooddoos, fruitdoosje, ringmap enz. Wedden dat je minder snel iets kwijt zal zijn?

2. Je kan je opbergdozen labelen en meteen zien wat erin zit

Een zolder vol dozen waarvan je niet weet wat er precies in zit? Vervelend! Gebruik je labelprinter om handige labels te maken voor elke doos. Denk aan categorieën als administratie, kleding, speelgoed, boeken enz. Zo vermijd je dat je urenlang moet zoeken tussen al je spullen wanneer je specifiek naar iets op zoek bent.

3. Je kan goed georganiseerd verhuizen

Verhuisdozen labelen is heel erg handig. Niet alleen wanneer je de dozen in- en uitpakt, maar ook tijdens je verhuizing zelf. Zet bijvoorbeeld ‘beneden’ of ‘boven’ op elke doos. Zo weten de verhuizers of vrienden die komen helpen op welke verdieping ze de dozen moeten zetten. Nog gerichter labelen met ‘leefruimte’, ‘keuken’ en ‘slaapkamer’ kan ook handig zijn, op voorwaarde dat het voor je helpers duidelijk is welke functie elke ruimte in je nieuwe woning heeft.

4. Je kan adres- of naamlabels maken

Met een labelprinter kan je je gepersonaliseerde naam of adres labels maken. Dit is handig wanneer je vaak brieven of kaartjes moet verzenden. Je kleeft je adressticker dan op de achterzijde zodat de geadresseerde meteen ziet wie de afzender is. Handig voor jou als particulier of wanneer je veel post verzendt voor professioneel gebruik.

5. Je kan er je administratie overzichtelijk mee houden

Heb je je eigen bedrijf of werk je vaak van thuis uit en hecht je belang aan een overzichtelijke administratie? Dan komt een labelprinter zeker van pas. Je kan je mappen bestickeren, of bakjes die je gebruikt voor kantoorgerei zoals pennen, een perforator, gom of paperclips.

Back to top button