Win kaarten voor de komedie Mannen van Mars

Nederlandse films: ik hou ervan! Een paar weken geleden mocht ik de nieuwe Nederlandse (door Johan Nijenhuis geproduceerde) komedie Mannen van Mars bekijken, die morgen (8 maart) in première gaat. En wat is hij leuk!

Mannen van Mars

Hoe anders kunnen levens lopen? Dat wordt maar al te goed duidelijk wanneer Edwin (Daniël Boissevain), Peter (Huub Smit) en Mark (Martijn Fischer) 25 jaar na het verlaten van de middelbare school al hun vroegere klasgenoten weer terug zien op een reünie. De drie schoolvrienden kampen zelf met de nodige problemen. Zo is Mark door zijn vrouw ingeruild voor een jongere vrouw en kan Peter het maar niet accepteren dat hij eigenlijk een leesbril nodig heeft. In hun ogen heeft Edwin juist een lekker leven: muzikant, een lekker vrij leventje en geen kinderen. Maar ook Edwin heeft z’n dingetjes…

Veertigers: omarm je dilemma’s

In de film draait het om de mannen maar dat maakt het voor vrouwen niet minder leuk om ernaar te kijken. Want zeg nou zelf: ook wij hebben onze tekortkomingen die we wellicht beter gewoon kunnen accepteren. Want na zo veel jaren gaat het vast niet veel anders meer worden :-)

Uiteraard gebeuren er allerlei onhandige dingen tijdens het uitje van de schoolvrienden. Ongelukjes in de sauna, misverstanden in de kroeg en gênante toestanden op de reünie. Een heerlijke film om lekker even voor onderuit te zakken in een bioscoopstoel!

Win bioscoopkaarten voor de komedie Mannen van Mars

Wij mogen 4x 2 bioscoopkaarten voor Mannen van Mars weggeven aan onze lezers. Hoe maak je kans? Volg ons op Facebook en tag onder het Mannen van Mars bericht iemand met wie je de film graag zou willen bekijken. Op woensdag 14 maart maken we bekend wie de winnaars zijn!

Winnaars Mannen van Mars bioscoopkaarten bekend

De winnaars zijn bekend, op de pagina met winactie winnaars kun je zien wie de gelukkigen zijn!

 

9 Comments

  1. Ik heb geen Facebook maar ik wil wel graag mee doen, kan dat? Ik zou graag met mijn zusje gaan, lekker even weer een avondje samen weg :-)

  2. Toen mijn vriend de trailer van zag van deze film riep hij gelijk dat hij deze film wilde zien. Kijk, daar wordt ik nou ook vrolijk van een film die we samen leuk vinden. Doe graag mee.

  3. Ohh hier wil mijn man echt ZO graag naartoe! (de laatste film die we samen gezien hebben was Inferno… we gaan helaas niet zo vaak samen naar de bios) Wat zou ik hem graag verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge