Film/serie

Win kaarten voor de komedie Mannen van Mars

Nederlandse films: ik hou ervan! Een paar weken geleden mocht ik de nieuwe Nederlandse (door Johan Nijenhuis geproduceerde) komedie Mannen van Mars bekijken, die morgen (8 maart) in première gaat. En wat is hij leuk!

Mannen van Mars

Hoe anders kunnen levens lopen? Dat wordt maar al te goed duidelijk wanneer Edwin (Daniël Boissevain), Peter (Huub Smit) en Mark (Martijn Fischer) 25 jaar na het verlaten van de middelbare school al hun vroegere klasgenoten weer terug zien op een reünie. De drie schoolvrienden kampen zelf met de nodige problemen. Zo is Mark door zijn vrouw ingeruild voor een jongere vrouw en kan Peter het maar niet accepteren dat hij eigenlijk een leesbril nodig heeft. In hun ogen heeft Edwin juist een lekker leven: muzikant, een lekker vrij leventje en geen kinderen. Maar ook Edwin heeft z’n dingetjes…

Veertigers: omarm je dilemma’s

In de film draait het om de mannen maar dat maakt het voor vrouwen niet minder leuk om ernaar te kijken. Want zeg nou zelf: ook wij hebben onze tekortkomingen die we wellicht beter gewoon kunnen accepteren. Want na zo veel jaren gaat het vast niet veel anders meer worden :-)

Uiteraard gebeuren er allerlei onhandige dingen tijdens het uitje van de schoolvrienden. Ongelukjes in de sauna, misverstanden in de kroeg en gênante toestanden op de reünie. Een heerlijke film om lekker even voor onderuit te zakken in een bioscoopstoel!

Win bioscoopkaarten voor de komedie Mannen van Mars

Wij mogen 4x 2 bioscoopkaarten voor Mannen van Mars weggeven aan onze lezers. Hoe maak je kans? Volg ons op Facebook en tag onder het Mannen van Mars bericht iemand met wie je de film graag zou willen bekijken. Op woensdag 14 maart maken we bekend wie de winnaars zijn!

Winnaars Mannen van Mars bioscoopkaarten bekend

De winnaars zijn bekend, op de pagina met winactie winnaars kun je zien wie de gelukkigen zijn!

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button