Mode

Nieuwe trend: multi color sneakers

Je hebt ze vast al voorbij zien komen in het straatbeeld: multi color sneakers. Vorig jaar zagen we de eerste modellen al in de winkels, dit jaar is het aanbod enorm. En ik snap helemaal waarom. Hoe handig is het om schoenen te dragen die meerdere kleuren hebben? Makkelijker combineren kan niet!

Multi color sneakers

Samen met mijn dochter ging ik op zoek naar leuke multi color sneakers. Met zachte kleuren, want daar houdt ze van. De zachte kleurencombinatie zie je bij veel merken terug, zowel bij lage als bij hoge sneakers. Sneakers met verschillende kleuren zijn niet alleen te combineren met kleding in dezelfde kleuren. Deze sneakers met zachte kleuren staan ook leuk onder zwarte kleding. En inmiddels worden ze zelfs onder kleurige jurkjes gedragen. Het fijne aan deze hoge sneakers: ze kunnen lang doorgedragen worden. Niet alleen in de zomer plezier van deze kleurrijke sneakers dus, maar zeker weten tot ver in het najaar.

Nieuwe trend: multi color sneakers - AllinMam.com

Witte sneakers, altijd goed

Zelf ben ik nog steeds dol op witte sneakers, alhoewel ik net na een aankoop hiervan altijd een beetje moeite heb met het smetteloze wit. Witte sneakers kunnen overal onder, ideaal. Zo draag ik ze in de zomer vaak onder een zwart rokje en zelfs trek ik ze aan bij bepaalde jurken. En onder een jeans zijn witte sneakers sowieso altijd goed. Om toch een beetje met de kleurentrend mee te gaan koos ik zelf voor witte sneakers met details in oud roze. Het is overigens de eerste keer dat mijn oog viel op een model van Puma, meestal ga ik voor Nike. Tot nu toe bevalt het model me heel goed!

Puma witte sneakers - AllinMam.com

Altijd Toms in de kast

Een merk dat ik de laatste jaren altijd in huis heb zijn de instappers van Toms. Wat zijn die fijn om te dragen in de zomer. Is het geen weer voor slippers maar toch net te warm voor sneakers, dan bieden Toms schoenen uitkomst. Vooral wanneer je Toms hebt in een vrij neutrale kleur zijn ze onder veel soorten kleding te dragen. Daarnaast geeft het dragen van Toms schoenen ook een goed gevoel. Toms produceert schoenen op duurzame wijze en dat is in deze tijd een fijne gedachte. Vegan schoenen, gebruik van duurzaam materiaal en zelfs gerecyclede zolen; Toms is maar druk met duurzaam produceren! Inmiddels heb ik al een aantal verschillende paren Toms in de kast staan. Ze lopen heerlijk maar gaan daarnaast ook nog eens heel lang mee.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button