Kinderen

Playtray voor Stokke Tripp Trapp

playtray voor stokke | AllinMam.com

Wij hebben de Playtray periode al weer achter ons liggen maar wat hebben we veel plezier gehad van dit tafelblad voor op de Stokke Tripp Trapp. In de tijd dat wij de Playtray kochten was alleen de transparante versie verkrijgbaar, maar inmiddels is dit tafelblad te koop in wit, zwart en rood. En natuurlijk nog steeds in de transparante versie.

Ideaal vind ik de Playtray omdat je hem kunt gebruiken voor meer dan alleen maar eten. Het blad is groot genoeg om lekker op te kleuren of te knutselen, maar ook kliederen met scheerschuim is leuk. En gemakkelijk schoon te maken! De kids hebben bij ons ook heel veel gespeeld met bekertjes droge pasta en rijst; overgooien van het ene in het andere bakje. En door de opstaande rand beperk je de rommel op de grond achteraf!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Diverse vrienden en kennissen hebben de Playtray aangeschaft nadat ze bij ons zagen hoe handig hij was. Inmiddels weet iedereen wel van het bestaan af, maar dat was 5 jaar geleden wel anders.

Door de Playtray heeft mijn kind haar eigen afzetgebied met opstaande rand wat gemakkelijk schoon te maken is 

vriendin Suzanne, mama van 2 kindjes (3 en 1)

We namen de Playtray zelfs mee wanneer we bij familie of vrienden gingen eten waarvan we wisten dat ze een Stokke Tripp Trapp hadden. Je tilt het blad zó van de stoel af, heel handig. Waar ik vooral heel erg blij mee was: dat onze beide kinderen gewoon mét spreidbroek in de stoel konden zitten. Ik haalde de Playtray van de stoel af, zette Ole of Madee met spreidbroek aan op de stoel en plaatste het blad weer terug. Riempje aan de onderzijde vast maken en klaar is kees. Ik kan dus uit ervaring spreken en zeggen dat deze combinatie stoel met tafelblad zeer goed te gebruiken is voor kindjes met heupdysplasie die een spreidbroekje dragen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Inmiddels hebben wij een ander gezin weer blij gemaakt met onze Playtray maar we denken nog met veel plezier terug aan dit handige tafelblad.

De Playtray  is voor €51,99 verkrijgbaar bij Bol.com. Wil je eerst meer informatie over de Playtray? Kijk dan op op de website van Playtray.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button