Lifestyle

Even klagen over PR bureau’s en andere PR gerelateerde zaken

Bloggers en pr bureau’s

Als blogger werk ik samen met veel verschillende pr bureau’s en verschillende bureau’s betekent verschillende mensen, verschillende werkwijzen en verschillende meningen. Het spreekt voor zich dat je gaandeweg met het ene pr bureau beter contact hebt dan met het andere; simpelweg doordat het klikt en doordat hun werkwijze je aanstaat. En omgekeerd geldt dit natuurlijk ook!

Een pr bureau waar ik al een tijd op heel fijne manier mee samenwerk is Coopr. Dit pr bureau doet onder meer de pr voor Netflix, Albert Heijn en Stayokay, bedrijven waarover je hier op de site zo nu en dan wel eens iets leest. Uiteraard is dit maar een heel kleine greep uit de mooie portefeuille van dit bureau; als (toch een beetje niche-) blogger kom je natuurlijk niet met alle klanten in aanraking.

Coopr denkt heel erg in het straatje van bloggers en dat is fijn! Het is heel prettig werken wanneer er goed overleg plaatsvindt en er van beide kanten water bij de wijn kan. Dat de lijnen kort zijn, dat onze mening ook gevraagd wordt en dat daar vervolgens ook iets mee wordt gedaan.

PR klaagmuur – Lekker even klagen over pr bureau’s

Coopr is erg actief op Social Media en op haar eigen blog en een terugkerend item hierop is de PR klaagmuur, waar journalisten, bloggers en andere influencers hun ongezouten mening mogen geven over de PR wereld. En dat gaat er zo nu en dan best hard aan toe…

Vorige week mocht ik even spuien en mijn ongenoegen uiten over bepaalde zaken in dit vaak zo vreemde wereldje. En dat is best fijn om een keertje ongelimiteerd te doen! Het gebeurt namelijk maar al te vaak dat je mailtjes ontvangt met echt onmogelijke voorstellen. Niet persoonlijk aan jou gericht of nog erger; aan iemand anders gericht. Dat er bedrijven en pr bureau’s zijn die denken dat je erom zit te springen om een maand lang een product te testen om het vervolgens terug te sturen, zonder een vergoeding in return. Dit en meer geklaag over het pr wereldje lees je op mijn PR klaagmuur!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button