Kinderen

Hipper dan hip op pad met de Room Seven trolley

Reizen is leuk, weekendjes weg gaan is leuk… überhaupt de hort op gaan is leuk! De komende maanden zijn we in de gelukkige positie dat we een aantal weekendjes op pad mogen voor AllinMam.com en dat doen de kids uiteraard het liefst in stijl! Van Room Seven kregen we deze onwijs hippe trolleys toegestuurd zodat we niet meer met shoppers hoeven zeulen maar de spulletjes van de kinderen rollend van A naar B kunnen. En het mooiste; vanaf nu sjouwen ze zelf :-)

Room Seven trolley

De trolleys van Room Seven zijn geen doorsnee “koffertjes” waar de wieltjes er na een paar keer gebruiken afliggen of de rits het begeeft. Buiten het feit dat ze er gewoon onwijs leuk uitzien zijn ze ontzettend degelijk gemaakt. Knappe kop die deze trolley stuk krijgt! Momenteel zijn de Room Seven trolleys in 3 varianten verkrijgbaar; met een raket, een paddenstoel en een vos.

De trolleys kosten resp. €79,95 en €89,95. Misschien niet goedkoop maar zodra je er eentje in handen hebt begrijp je waarom. De materialen zijn mooi, het uitschuifbare handvat en de wieltjes zijn erg stevig. Ook valt het handvat niet automatisch naar beneden wanneer het is uitgeschoven; iets waar ik mezelf mateloos aan kan irriteren bij sommige trolleys. De hele afwerking is gewoon mooi; geen zwakke, smalle ritsen die je elke keer “fingers crossed” open en dicht doet en dat de trolley wel tegen een stootje kan is na een paar weken gebruik in en om het huis ook wel duidelijk!

Room Seven trolley

Meer informatie? Kijk op de website van Room Seven.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button