Gadgets

Dit is het beste telefoonhoesje met koord! En deze zijn ook heel tof

Je kent het wel; je gaat in de zomer de deur uit zonder tas. Geen van je kledingstukken hebben een zak en nu is de grote vraag: waar laat je je telefoon? Gelukkig zie je tegenwoordig veel hoesjes voor je telefoon met een koordje. Superhandig, want je hangt je smartphone daardoor gemakkelijk om je nek. Er zijn veel verschillende hoesjes met koord en zelf heb ik er al verschillende gebruikt. Ze zijn zeker niet allemaal even handig. Vandaar dit artikel waarin ik je laat zien wat volgens mij het beste telefoonhoesje met koord is.

Verschillende hoesjes voor je telefoon met koord

Zoek je op de term “telefoonhoesje met koord” dan krijg je veel resultaten terug. Niet zo gek ook, want er zijn veel verschillende hoesjes met koordjes. Ook kunnen de koorden op veel verschillende manieren bevestigd zijn aan een hoesje. En daardoor zijn ze niet allemaal even handig in het gebruik. We kijken eerst eens naar de verschillende bevestigingen van koordjes aan de telefoonhoesjes.

Telefoonhoesje met ringetjes waar koord doorheen zit

De meest gangbare hoesjes met een koordje zijn de doorzichtige telefoonhoesjes met koord. Deze hoesjes zijn gemaakt van siloconen en daardoor lekker soepel. Onderaan het hoesje zitten twee ringetjes waar een koord doorheen zit. Het draagt fijn, de koordjes zijn soepel en ook in lengte verstelbaar. Nadeel van deze hoesjes: het koord zit altijd aan het hoesje vast. Ook als je het koord dus helemaal niet gebruikt sleep je het met je telefoon mee. Voordeel van zo’n hoesje is dat je je hoesje met koord natuurlijk altijd bij je hebt. Ook kun je bij een doorzichtig telefoonhoesje mooi de kleur van je telefoon nog zien. Liever niet de kleur van je telefoon zien? Er zijn ook siliconen hoesjes met een gedekte kleur.

Siliconen telefoonhoesje met koord en karabijnhaakjes

Veel handiger vind ik een hoesje waar je het koord gemakkelijk af kunt halen. Zo kun je je telefoon zonder koord gebruiken wanneer je hem mee wilt nemen in een handtasje. En ga je de deur uit zonder jas aan of zonder tas? Dan bevestig je het koord aan het telefoonhoesje. Een siliconen hoesje met gaatjes aan de onderzijde is lekker stevig. Je klikt hier makkelijk het koord aan vast, door middel van de karabijnhaakjes. Ja, zonder het koord heb je twee “uitstekende” dingetjes aan de onderzijde, maar heel vervelend vind ik dit zelf niet. Belangrijker vind ik dat de bevestiging stevig is. Er zijn modellen met karabijnhaakjes die voorzien zijn van een bredere schouderriem, die ook nog eens verstelbaar is. Handig als je voor iets meer stevigheid gaat. Karabijnhaakjes worden ook wel in combinatie met koord gebruikt. Dezelfde hoesjes met gaatjes aan de onderzijde zijn ook verkrijgbaar met een “vast” rond koord.

Telefoonhoesje met bevestigingsplaatje voor koord

Misschien wel het meest handige telefoonhoesje met koord vind ik een hoesje met bevestigingsplaatje voor een koord. Het plaatje zit vast aan het (eveneens verstelbare) ronde koord. Haal de onderkant van je telefoon een stukje uit het hoesje, klik het bevestigingsplaatje in de uitsparing van het hoesje en stop je telefoon weer terug. Super stevig zijn deze hoesjes. Met de Change Case heb ik al veel activiteiten ondernomen, van hiken op ruige plekken tot fietsen door de bergen. Geen moment ben ik bang geweest dat het bevestigingsplaatje los zou schieten. Wat mij betreft is dit het beste telefoonhoesje met koord dat ik tot nu toe heb gebruikt.

Lees ook: Smartphone fotografie tips en tricks

Telefoonhoesje met koord én hoesje voor pasjes

Geen zin om iedere keer je hoesje van je telefoon af te halen om er een pinpas uit te halen? Dan zijn er handige telefoonhoesjes met koord waar een hoesje aan vast zit voor pasjes. Bij veel van deze hoesjes kun je het koord losklikken door middel van kleine karabijnhaken.

Telefoonhoesje met ring voor koord

Een aantal merken hebben ook telefoonhoesjes met een ring, waar je een los koord aan kunt bevestigen. Het makkelijkst om te gebruiken is een koord met karabijnhaakjes. Nadeel van deze bevestiging is wel dat je telefoon scheef gaat hangen. Met een groot formaat telefoon is dit niet zo comfortabel, met een kleiner formaat telefoon is dit een heel mooie optie.

Klein tasje met koord voor je telefoon

Zie je een hoesje met koord voor je telefoon toch nog steeds niet helemaal zitten, omdat je bang bent dat het koord het niet houdt? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een klein tasje speciaal voor je telefoon. Kun je er ook nog wat pasjes en een pakje kauwgom bij stoppen, ook handig!

Change Bio Case Met Bevestigingsplaatje Voor Koord

Verkrijgbaar bij

bol.com (€10,89)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:05

Crossbody Case Met Karabijnhaakjes

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:05

Coverzs Silicone Case Met Schouderriem En Karabijnhaakjes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:06

iDeal Of Sweden Case Met Ring Voor Koord

Verkrijgbaar bij

bol.com (€49,99)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:05

Ideal of Sweden Liberty Black Case Met Plek Voor Pasjes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€89,99)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:05

Siliconen Telefoonhoesje Met Ringetjes En Koord

Verkrijgbaar bij

bol.com (€8,95)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:06

Coverzs Silicone Case Met Bevestigingsplaatje En Koord

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,96)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:06

Siliconen Hoesje Met Necklace En Karabijnhaakjes

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,95)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:05
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button