Beauty

5 fijne producten uit het Weleda assortiment

Ik ben zo nu en dan best een zeur wat betreft huidproducten en andere verzorgingsproducten. Ik vind niet alles lekker ruiken en ik heb zo mijn eisen wat betreft smeerbaarheid van bijvoorbeeld lotions en crèmes. Zo irriteer ik me aan lotions die niet goed intrekken, waardoor je huid wat vettig blijft. Smeer je je handen in met zo’n product dan lijkt alles wat je vastpakt vettig te worden, zelfs je haar.

5 fijne producten uit het Weleda assortiment

Ik heb in de loop van de tijd, waarschijnlijk net als menig ander, dus al behoorlijk wat producten uitgeprobeerd en vaak kom ik weer terug bij Weleda. Ik vind dat gewoon een heerlijk merk. Over het algemeen ruikt het lekker (alhoewel ik niet alles even lekker vindt ruiken), het smeert goed en crèmes trekken goed in de huid. Uiteraard niet alle producten trekken meteen in, maar dat is dan ook de bedoeling van het product. De badolies bijvoorbeeld hebben natuurlijk als doel je huid wat vettig te laten aanvoelen wanneer je klaar bent met badderen. Ik deel graag mijn favorieten:

Weleda billenbalsem

Als ik aan Weleda denk, dan denk ik aan billenbalsem. Wat een heerlijk product! Ik heb, toen mijn kinderen ini-mini waren, zó veel billenproducten gebruikt en met de meeste producten kon ik helemaal niets. Zo vind ik Sudocreme veel te dik om uit te smeren. Als je kind al zere billen heeft dan wil je niet heel hard moeten wrijven om iets goed uit te kunnen smeren. De billenbalsem uit het assortiment met Weleda kinderproducten van GreenJump is heel goed smeerbaar, niet te dik en trekt snel in. Als ik 1 minpuntje moet melden dan is dat de geur: ik vind het niet echt lekker ruiken. Maar goed, zoals ik al zei ben ik een beetje een zeur met geurtjes :-)

Weleda Calendula bodymilk

Ik blijf nog even bij de babyproducten: de Calendula bodymilk heb ik namelijk ook nog een hele tijd voor de kinderen gebruikt, tot ver na het baby-tijdperk. Een heerlijke bodymilk voor de droge huid, ook zomaar voor wat droge plekjes. En deze vind ik een stuk lekkerder ruiken dan de billenbalsem!

Weleda Kids 2 in 1 shampoo & bodywash

Een fijn product om mee te nemen wanneer je een weekendje weg gaat en niet teveel flessen mee wilt nemen. Niet alleen voor haren en lichaam onder de douche fijn maar ook voor het zomaar even wassen van de handen. Is in verschillende geuren verkrijgbaar, limoen is hier favoriet.

Weleda pirineum massage olie

Ja, een beetje gek misschien in dit rijtje, zeker omdat bevallingen inmiddels al ver achter me liggen. Toch heb ik dit product tijdens mijn eerste zwangerschap gebruikt. Het zou de kans op scheuren of inknippen tijdens de bevalling verminderen, doordat de huid soepeler wordt door de olie. Geen idee of het echt werkt, je hebt geen vergelijk he :-) Maar toen was ik er heel blij mee. Uiteindelijk is mijn zoon met een keizersnede ter wereld gekomen dus ik heb al die tijd voor niets gesmeerd :-)

Weleda Lavendel ontspanningsbad

In de winter vind ik het heerlijk om lekker in bad te gaan, vooral als ik het erg koud heb. De producten van Weleda gebruik ik graag in bad, vooral Weleda ontspanningsbad Lavendel vind ik zo lekker ruiken. Nu ik erover schrijf heb ik meteen zin om het bad vol te laten lopen… vanavond maar weer!

Gebruik jij Weleda producten en zo ja, wat is jouw favoriete product?

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button