Beauty

Dit zijn de beauty trends van dit najaar

Ben jij altijd bezig met het bijhouden van de nieuwste beauty trends? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: dit najaar zijn er weer een aantal prachtige trends om te bekijken. In dit artikel bespreken we graag drie trends die we terug gaan zien op de catwalks en op straat: de bevroren wenkbrauw, de statement lip en de less is more make-up look. Lees snel verder om te ontdekken hoe je deze trends kunt toepassen en hoe je deze winter kunt stralen!

De bevroren wenkbrauw trend

Eerst was er de microblading-techniek en nu is er de bevroren wenkbrauw trend. Dit is een trend die we al langer zien, en die deze winter niet te missen zal zijn. Wat is het precies? Het is een brow styling trend waarbij de wenkbrauwen net iets anders gekamd en gestyled worden. Dit geeft een bevroren of authentieke uitstraling aan de wenkbrauwen. Hoe kun je deze trend toepassen? Kam je wenkbrauwen omhoog en vorm ze daarna in een lichte vorm. Gebruik brow gel of haarlak voor een langdurige hold. Zo creëer je een indrukwekkende bevroren wenkbrauw look. Je kunt natuurlijk ook voor wenkbrauwverf kiezen en zo je wenkbrauwen net wat meer out-of-the-box maken!

De statement lip trend

De statement lip is een beauty trend die deze winter ook weer terugkomt. Het mooie eraan is dat het een snelle manier is om je look een boost te geven. Kies voor warme lipkleuren, felle tinten of statement kleuren zoals donkerrood, bordeaux en paars. Het is belangrijk om wel te kijken naar de ondertoon in de kleur die je kiest. Zo kun je makkelijk de juiste tint kiezen die bij jou past. Tip: vergeet niet om je lippen goed te hydrateren, zodat je lippen niet droog aanvoelen, vooral als je veel intensieve kleuren gebruikt.

De less is more make-up look trend

De less is more trend is alweer terug! De less is more trend is erop gericht om natuurlijke schoonheid te benadrukken en om te werken met wat je al hebt. Dus: geen zware foundation en contouring producten, maar juist werken met highlights, lipgloss en oogschaduw. Verzorg je huid goed! Een goede huidverzorging kan zorgen voor een mooie glow, zelfs op de koudste winterdag.

Als je haar maar goed zit

Bij deze make-up looks hoort natuurlijk ook perfect gestyled haar. Helaas betekenen deze wintermaanden dat er ook weer meerdere stormen om de hoek komen kijken. Vervelend als je dan natuurlijk net naar werk moet of een leuke afspraak. Toch merk je al snel verschil als je je haar goed verzorgt. Je haar is steviger en waait niet weg bij het eerste briesje. Een tool als babyliss pro kan je hier ook bij helpen. Het is een föhnborstel voor ieder haartype. Zo blijft je haar glanzend en in model en dat de hele winter door!

Dat waren de top beauty trends voor deze winter. Of je nu kiest voor een on-trend look of voor een klassieke look, het belangrijkste is dat je jezelf bent en je eigen stijl volgt. Wees trots op wie je bent en geniet van deze prachtige winterse tijd!

Back to top button