Weekoverzicht

About last week 40 – Dan toch die Apple Watch, staking en alweer onze 8e trouwdag

Het is alweer de laatste week van het Actify Your Family programma waar we met het gezin aan mee doen. Nu eten we echt niet ongezond maar toch heb ik er weer best veel van op gestoken! We eten nu nóg meer groenten bijvoorbeeld. Door de kinderen ook met de lunch en zo nu en dan zelfs met ontbijt wat rauwkost voor te zetten gaat er ongemerkt lekker veel groenten naar binnen. En waarom zou ik het niet doen, ze zijn er gek op!

Zelf ben ik weer in de weer met groentesapjes elke ochtend, die ik maak met de slowjuicer. Erg lekker en favoriet op het moment is de combinatie appel-spinazie-gember. Ik probeer hier wel in af te wisselen maar de zakken spinazie zijn zó groot dat ik daar wel 3 dagen mee doe…

In deze week proberen we wat minder vlees te eten dan anders, alhoewel we dat normaal ook niet overmatig veel eten. Maar het kan altijd nog minder! En we zijn gek op vegetarische maaltijden. Lekkere salades met gegrilde groenten, curry’s, slowcooker maaltijden met veel groenten… Hoe vaak eet jij vlees?

Welkom Hetty!

Ik heb een nieuwe vriendin: Hetty! Wie kent haar niet :-) We gaan komende tijd wat nader kennismaken en dan vertel ik jullie graag of Hetty en ik een stevige basis hebben kunnen leggen voor een lange vriendschap :-) Zijn jullie bekend met Henry of Hetty?

Hetty - AllinMam.com

Schoolstaking: dat betekent daten!

5 oktober, schoolstaking. Voor veel ouders misschien best wel gedoe, met opvang regelen voor de kids. Gelukkig is dat 1 van de voordelen van zelfstandig én thuis werken, dat er op zo’n dag niet echt iets geregeld hoeft te worden. Ik sprak af met 2 vriendinnen en alle kids in de Kweektuin in Haarlem en ik was niet de enige :-) Het was er ontzettend druk, het krioelde van de kinderen. Er waren veel leuke dingen geregeld voor de kinderen dus die vermaakten zich prima, terwijl wij aan de thee zaten en bij konden kletsen. Je kunt trouwens heerlijk eten bij de Kweektuin, een aanrader!

Apple Watch

Al vaker heb ik ernaar gekeken: de Apple Watch. Toch heb ik hem nooit eerder gekocht. Waarom niet? Omdat niet iedereen er nou echt heel enthousiast over was. Bij de nieuwste Apple Watch echter hebben zo veel verbeteringen doorgevoerd dus voor mij was het moment nu daar… En ik ben er blij mee! Het blijft natuurlijk een “hebbeding” wat je niet echt nodig hebt :-) Superhandig vind ik het dat ik niet bij elk pingeltje naar mijn telefoon hoef te lopen of deze uit mijn tas hoef te halen. Makkelijk ook om de tijd om je pols te hebben (ik was nooit een horlogedrager en keek altijd op mijn telefoon hoe laat het was). En navigatie om je pols is ook top! Gister was ik lopend in de stad op zoek naar iets en dan wijst de Apple Watch je door middel van trillingen de weg. Ook de agendameldingen en herinneringen zijn handig… Nou ja zoals gezegd: niet echt nodig maar wel heel fijn!

Apple watch - AllinMam.com

Alweer 8 jaar getrouwd

We waren zaterdag alweer 8 jaar getrouwd! Time flies en we hebben het nog steeds heel leuk met elkaar :-) Bijna elk jaar gaan we wel uit eten en nu voor het eerst namen we de kinderen mee. Een ander etentje dan andere jaren dus maar zó leuk om te zien hoe zij hier de hele dag mee bezig waren! Als je denkt wat een dikke boobs: dat klopt, ik was 7 maanden zwanger ;-) We besloten eigenlijk een week of 3 van tevoren dat we gingen trouwen en deden dat in heel kleine kring. Geen toeters en bellen, zelfs de bloemen heb ik een dag van tevoren nog geregeld omdat ik dat tóch wel leuk vond. Een leuke dag om op terug te kijken!

 

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button