Kerstmis

Doe mij maar zo’n wijn adventskalender. Niet leverbaar? Dan maak ik hem zelf wel.

Adventskalenders, je ziet ze overal! Met Playmobil, met LEGO, met kinder chocolade… Hartstikke leuk hoor, maar hoe zit het met ons? Wij vinden dat ook nog leuk, zo’n adventskalender. Ik tenminste wel! Lekker 24 dagen lang elke dag een hokje open maken. Bij voorkeur aan het einde van de dag. Of als de kinderen uit school komen. Doe mij maar zo’n wijn adventskalender dan. Die mag na 12.00u open toch?

Doe mij maar zo’n wijn adventskalender

Aldi had vorig jaar zo’n wijn adventskalender. Er gingen verhalen rond dat ze super snel waren uitverkocht. Het valt me op dat er zo weinig andere adventskalenders met wijn te koop zijn. In Nederland vind ik geen andere verkoper van wijn adventskalenders. Why? Misschien toch nog even naar Londen voor de kerstsfeer en meteen een wijn adventskalender scoren? Of een Gin adventskalender. Waarom hebben we dat in Nederland niet??

Aan adventskalenders met bier online overigens geen gebrek. Donkere biertjes, blonde biertjes, speciaal biertjes en biertjes in allerlei smaken… Leuk voor de mannen hoor. Maar waar zijn die wijn adventskalenders? Hallooooo! Wijnhandelaars, jullie missen het gat in de markt! Wacht, misschien kun je zo’n bier doos wel vullen met kleine flesjes wijn. Of…

Lees ook: Adventskalender zelf vullen

Ik heb een oplossing. Gewoon zelf vullen

Bij gebrek aan wijn adventskalenders in de winkels heb ik de oplossing. Heel simpel! Als je een beetje handig bent kun je voor jezelf een toffe adventskalender maken. Hier koop je je doos met plek voor 12 flessen, je hebt er dus 2 nodig. Helaas moet je 10 dozen in 1x kopen dus je kunt ook meteen 4 vriendinnen blij maken. Flesjes er in (verschillende soorten he), dichtplakken en aan de andere kant rondjes half uitsnijden. Leuk versieren met wat plaksels, nummers er op, kleurtje geven: verzin het maar! Als de flessen er maar makkelijk uit kunnen, dat is (het) belangrijk(ste).

Doe mij zo'n wijn adventskalender! - AllinMam.com

*Uitgelichte foto door Christian Delbert | Shutterstock

Back to top button