Kinderen

B.Nosy: koordjes, kwastjes en andere leuke details

B. Nosy

Nieuw merk op de markt: B.Nosy

Soms vraag je je af of er nog wel ruimte is voor alweer een nieuw merk want laten we eerlijk zijn; kennen we inmiddels niet alle modelletjes, kleurencombinaties en details wel? B.Nosy laat zien dat we nog steeds niet klaar zijn met nieuwe, frisse invloeden en komen op de markt met een superleuke zomercollectie vol vrolijke kleurtjes.

Makkelijk combineren

Sweatpants voorzien van leuke details gecombineerd met fris gekleurde shirts voor de jongens en jurkjes met bescheiden prints, tunieken met de meest schattige koordjes en rokjes voor de meiden. Met de items uit de collectie van dit merk kun je eindeloos combineren; de kleurtjes komen overal wel weer terug en ook al is dat niet zo dan nóg staat het te gek.

   B.Nosy jurkje | Bestellen >           Tumble ’n Dry broek | Bestellen > 

   B.Nosy jurkje | Bestellen >            B.Nosy legging | Bestellen >         Develab sneakers | Bestellen >

B.Nosy combineren met andere merken

Ook met andere merken is het leuk combineren. Madee draagt hier bijvoorbeeld één van de A-lijn jurkjes van B.Nosy met raglan mouwtjes in combinatie met een katoenen broek met elastan van Tumble ’n Dry. De jurkjes zijn echt heel leuk te combineren met zowel leggings, treggings als katoenen broekjes. Vooral in het vroege voorjaar is het lekker de katoenen broekjes onder de jurkjes en tuniekjes te dragen; zodra het ietsjes warmer wordt kunnen de leggings tevoorschijn komen en in de zomer kunnen de jurkjes gedragen worden zonder broekje eronder. De mouwen van veel jurkjes uit de collectie van B.Nosy kunnen worden omgeslagen en vervolgens worden vastgezet met een knoopje wat op de mouw bevestigd is. Leuk detail is dat de leggings van B.Nosy (in vele kleuren verkrijgbaar overigens) aan onderkant een printje van een palmboom hebben; een bescheiden en leuke finishing touch!

Kijk voor meer informatie over dit leuke nieuwe merk van Nederlandse bodem op de website van B.Nosy.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button