Schoolkinderen

Win deze coole Red-Rag schoenen voor boys

De winkels beginnen zich alweer te vullen met licht gekleurde zomerschoenen maar het weer leent zich daar nog zeker niet voor. Vandaar dat ik het helemaal leuk vind dat ik nog gave schoenen voor de stoere boys mag weggeven uit de wintercollectie van Red-Rag!

Red-Rag giveaway

Deze gave schoenen kunnen nog lekker even het voorjaar in gedragen worden en staan lekker stoer onder een spijkerbroek. Maar ook onder een lichte broek doen ze het goed, zoals je kunt zien op onderstaande foto. Het fijne van Red-Rag schoenen is dat ze uitneembare zooltjes hebben, zijn mooi afgewerkt en hebben altijd leuke details. De rits aan de binnenkant is makkelijk voor het aan- en uittrekken; de veters kun je lekker vast laten zitten.

Red-Rag giveaway

Win deze coole Red-Rag schoenen voor boys

Kan jouw zoon op dit moment nog wel een paar nieuwe schoenen gebruiken? Wij mogen een paar twv €109,95 weggeven aan één van onze lezers. Past jouw zoon maat 30 en wil je kans maken, vul dan het formulier hieronder in en like onze Facebookpagina; wie weet heb jij dan binnenkort deze mooie Red-Rag schoenen in huis!

De winnares is inmiddels bekend! Klik hier om te zien wie de gelukkige is.

*Deze giveaway is tot stand gekomen in samenwerking met Red-Rag

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button