Kinderen

Een olifant, een kikker en nog meer dieren vouwen

3d vouwboek wilde dieren

Toen Ole een paar weken geleden zijn kinderfeestje vierde kon zijn buurmeisje Noortje helaas niet mee omdat ze ziek was. Onwijs jammer vond Ole, maar wat dan wel weer leuk is; je hebt een cadeautje tegoed! Nou was hij op zijn verjaardag zelf al in de watten gelegd door haar met het Djeco kaartspel dus dat er nu nóg een cadeautje komt is dikke mazzel voor hem!

Olifanten, schorpioenen, papegaaien en kikkers vouwen

Het cadeau dat hij van Noortje krijgt is een 3d vouwboek met allerlei verschillende vouwmodellen voor het vouwen van wilde dieren. Het is een stevig boek met een dikke kaft en daardoor heb je meteen echt iets in handen. Het is mooi vormgegeven en ziet er helemaal “jungle” uit. In het boek staan hele duidelijke instructies voor het dieren vouwen, alles wordt stapsgewijs uitgelegd. Het leuke is dat de papieren vouwblaadjes achterin het boek voorzien zijn van opdruk waardoor het eindresultaat uiteindelijk extra “echt” lijkt.

3d vouwboek wilde dieren | € 16,80

Dierenweetjes

Naast de uitgebreide instructies voor het dieren vouwen staan er van elk dier ook leuke weetjes in het boek. Zo wist ik niet dat een schorpioen nauw verwant is aan een spin en dat een olifant het enige zoogdier is dat niet kan springen. Naast de instructies volgen om de dieren te vouwen dus ook gewoon heel leuk om het boek door te bladeren en een beetje te lezen!

Het 3d vouwboek wilde dieren is te koop voor €16,80 bij Bol.com. Naast dit 3d wilde dieren vouwboek is er ook een 3d vouwboek dinosauriërs van dezelfde auteur verkrijgbaar voor €15,70. Beide boeken worden gratis verzonden.

*Deze post bevat affiliate links

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button