Waar laat ik mijn spullen tijdens mijn workout?

Door een ooit verwaarloosde scheenbeenontsteking lukt het me helaas maar niet om het hardlopen tot een succes te maken. Maar, niet getreurd: ik ben inmiddels helemaal fan van wandelen! Een aantal keren in de week loop ik bij ons de straat uit, steek de doorgaande weg over en loop zo de polder in. Een prachtig gebied met vergezichten waar je u tegen zegt (vrij uniek aan de rand van de stad), kuddes koeien in de wei die me nakijken en zeilboten die me voorbij varen op het water. Ik vind wandelen heerlijk! Ruim 6,5 kilometer is het rondje wat ik loop en dat is precies lekker. Lekker doorwandelen en ik ben binnen een uurtje weer thuis.

Maar… waar laat ik mijn spullen tijdens het wandelen?

In de winter loop ik gewoon lekker in een dik vest of in een jas, waar ik gemakkelijk mijn telefoon en huissleutel in kwijt kan. Maar elk voorjaar weer loop ik tegen hetzelfde probleem aan wanneer het lekker weer wordt en ik zonder jas de deur uit kan. Waar laat ik mijn spullen?? Gekleed in een soort sportbroekje met daarop een shirtje heb ik niet echt de mogelijkheid om mijn huissleutel en telefoon op te bergen. Zodoende liep ik geregeld met mijn telefoon in mijn hand en legde ik de sleutel ergens onder een bloempot.

De Flipbelt; wat een uitvinding!

En toen was daar de Flipbelt, een musthave voor sporters en actievelingen als je het mij vraagt. De Flipbelt is een soort “tunnel” gemaakt van elastische stof met een aantal kleine openingen erin. Via deze openingen kun je je spulletjes in de tunnel stoppen waarna je hem om kunt draaien zodat er niets uit kan vallen.

Nu dacht ik meteen: ja heel leuk, maar mijn Iphone 6 plus gaat daar nooit inpassen! Maar die past dus wel, de Flipbelt is enorm elastisch dus een grotere smartphone is geen probleem. Voor je sleutel is er voor de zekerheid aan de binnenkant van de Flipbelt een gespje bevestigd waaraan je je sleutel kunt vastmaken voor nog meer zekerheid dat je hem niet kunt verliezen. Andere kleine dingetjes als pinpas, kleingeld of wat briefgeld

Flipbelt maten, kleuren en accessoires

De Flipbelt is voor €29,99 verkrijgbaar in 5 verschillende maten en in 9 verschillende kleuren. Je kunt aan de hand van jouw omvang en de maat van de Flipbelt bepalen wat voor jou fijn is: draag je de Flipbelt liever in je taille, net boven je heup of precies op je heup?

Er komen steeds meer accessoires voor de Flipbelt op de markt, zo is het speciaal voor de Flipbelt ontworpen lampje million mile light in meerdere kleuren te koop en bestaat er een speciale water bottle in 2 maten, die je aan de achterkant (op je onderrug dus) in de Flipbelt kunt stoppen.

Waar laat jij je spullen tijdens jouw workout?

*Bovenstaande producten heb ik toegestuurd gekregen om te testen. Dat ik de producten gekregen heb beïnvloed mijn bevindingen echter niet; wat je hierboven leest is mijn eigen eerlijke mening. 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button