Schoolkinderen

Groen voor de jongens: Zomers en lekker fris

Lichte kleurtjes associeer je meteen met de zomer, het oogt lekker fris en lichte kleuren matchen natuurlijk heel mooi met een ietwat gebruinde huid. Je bent al snel geneigd verschillende kleuren met elkaar te combineren maar dat is helemaal niet altijd nodig. Soms is lekker bont in 1 kleur juist heerlijk, vooral op een zonnig strand of in een tropisch oord. Vandaag gaan we voor groen en wij verzamelen een aantal leuke items voor je.

groene outfit - kinderkleding - AllinMam.com

Korte broeken kan ik voor de kleine man niet genoeg hebben in de zomer. Met al dat buiten spelen, insmeren met zonnebrandcrème en geknoei met ijsjs draait de wasmachine hier overuren! Hoeveel verschillende soorten en modellen kom je wel niet tegen, voorzien van een leuk tropisch printje, gemaakt van een lekker zacht stofje of juist effen met een stoere look? De zwemshorts vind ik heel gaaf en niet alleen voor in het zwembad.groene outfit - kinderkleding - AllinMam.com

Het gave Jake Fischer t-shirt matcht heel goed met de Petrol broek links bovenin maar ook met de Retour broek rechts onderin. Is het echt warm, dan kun je natuurlijk niet zonder een zomerse singlet.

In de zomer gaan de kids hier de deur niet uit zonder zonnebril. Liefst zo gek mogelijk! Een hoed is in veel gevallen ook lekker, vooral als je de hele dag buiten bent in de volle zon. Kiezen de mannen voor het grappige kleine hoedje of gaan ze voor de cowboyhoed?

Slippers in een fel groen kleurtje passen helemaal bij… nou ja bijna elke outfit die je van bovenstaande items kunt maken!

Heb jij veel groen in de kast hangen voor je kids?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button