Kinderen

Handen wassen wordt nu nóg leuker

Hier thuis is het nooit zo’n probleem; het handen wassen zit er aardig ingebakken. Komen de kids thuis uit school, dan rennen ze als eerste naar de keuken om handen te wassen. Waarschijnlijk komt dat ook omdat we een zeeppompje hebben waar een soort “mousse” uitkomt en wat enorm sopt, ze vinden handen wassen gewoon leuk! Vriendjes en vriendinnetjes weten inmiddels ook hoe het hier werkt en staan achter elkaar te trappelen in de keuken voor een paar minuutjes sop-plezier.

Handen wassen wordt nu nóg leuker

En als je toch al gek bent op handen wassen dan is het natuurlijk heel tof om een nieuwe zeep uit te proberen. We kregen deze nieuwe Squid Soap, een zeep speciaal voor de kinderhandjes. Een zeep die het voor kinderen die niet graag handen wassen wat aantrekkelijker maakt om het wél te gaan doen.

Wassen met een stempel op je hand

Duw je op het pompje van de zeepfles, dan zie je aan de binnenkant van je hand een gekleurde stip. Een soort stempel dus! Zo wordt handen wassen wel heel erg leuk. Wel uitkijken dat ze niet meteen het hele flesje leegpompen, dat is natuurlijk het gevaar wanneer je zoiets grappigs doet met een zeepfles. “Nog een keer! Nog een keer! Nog één keertje mam!” De zeep sopt lekker weg, ook al bij een klein beetje en het ruikt ook nog eens lekker.

Squid Soap - Zo wordt handen wassen elke keer een feestje
Squid Soap - Zo wordt handen wassen elke keer een feestje
Squid Soap - Zo wordt handen wassen elke keer een feestje

Lekker zachte handen

Wat ik zelf altijd belangrijk vind en vooral in de winter, is dat je handen na het wassen lekker zacht zijn en niet droog en ruw aanvoelen. De Squid Soap lijkt je handen niet uit te drogen, ik heb niet na het handen wassen meteen de behoefte om ze weer in te smeren.

De inktvis kan mee in bad

Wij hebben afgelopen week al goed kennisgemaakt met de oranje inktvis; hij heeft ongeveer alle hoeken van de badkamer al gezien. Geplakt op de spiegel, dobberend in bad, om de middel van de kids en als hoofdtooi; je kunt er van alles mee. En hij is nog steeds heel!

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Kortom; een leuk nieuw product. En ik denk dat veel kinderen die handen wassen écht niet leuk vinden het nu wel eens wél leuk kunnen gaan vinden. De Squid Soap is verkrijgbaar met een oranje en een groene inktvis en vanaf nu te koop bij Etos en op AH.nl. Meer informatie vind je op Squidsoap.com/nl

*Bovenstaande producten heb ik toegestuurd gekregen om te testen. Dat ik de producten gekregen heb beïnvloed mijn bevindingen echter niet; wat je hierboven leest is mijn eigen eerlijke mening.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button