EropUitReizen

Te gekke activiteiten op het Land van Bartje

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat wij te gast waren op Het Land van Bartje, een prachtig vakantiepark van Landal. Het was in januari en wij genoten van de sneeuw, maar je kunt je voorstellen dat er in de zomer heel andere dingen te beleven en te doen zijn! Bartje’s Bike Xperience, een dag waarbij alles in het teken staat van bikers in alle soorten en maten is inmiddels al geweest maar niet getreurd; er blijft genoeg leuks over. Mocht je komende tijd in de buurt zijn van het Land van Bartje en 1 van onderstaande activiteiten spreekt je aan ga er dan zeker even langs!

Country & Westerndag op 30 juli

Vier cowboys zorgen deze dag voor een spectaculaire Westernshow. Maar niet alleen voor Western riding ben je hier aan het goede adres; ook topamazone Renée Bottelier is aanwezig en geeft een dressuur-clinic waarbij ze uitlegt wat er allemaal voor nodig is om met je paard hogere doelen te bereiken in de dressuursport. De hele dag zijn er pony’s die huifkarren voort trekken waar kinderen een ritje in kunnen maken. Heel de week voorafgaand aan deze spetterende dag wordt er veel geknutseld en worden er diverse spelletjes georganiseerd.

Bartjes Olympische spelen 5 t/m 21 augustus

Meedoen is belangrijker dan winnen! Toch? En dat geldt zeker voor Bartjes Olympische spelen. Kinderen kunnen zoveel mogelijk medailles bij elkaar verdienen door 10 verschillende sporten te beoefenen. Denk aan ponyrijden, basketbal, volleybal, boogschieten etc. Een top judoka komt op 11 augustus naar het park voor het geven van een clinic en op 18 augustus wordt er een mini triatlon georganiseerd.

Activiteiten op het Land van Bartje - AllinMam.com

Bartjes avonturendagen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie gaat de populaire boswachter Arjan Postma met de kinderen (en hun ouders :-) de natuur in om daar van alles te ontdekken tijdens Bartjes Avonturendagen. Daarnaast worden er diverse bosspellen georganiseerd en is er een modderbaan. Op 18 oktober deelt Olympisch amazone Imke Schellekens-Bartels alle ins & outs van de dressuursport met de gasten.

Meer informatie over al deze leuke activiteiten op het Land van Bartje?

Land van Bartje is een Landal park wat enorm veel activiteiten organiseert wat wij onmogelijk allemaal op kunnen sommen hier. Meer informatie over de programmering vind je op www.landal.nl/landvanbartje.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button