Hummel glitter schoenen voor meisjes

Glitters zijn altijd goed voor meiden lijkt wel. Alles wat mijn dochter ziet glinsteren vindt ze mooi. “Oh mam kijk dat eens blinken in de zon!” Zo zijn de omkeerbare pailletten helemaal hot op dit moment, die glinsteren immers ook. Maar ja, over een mooi shirt met pailletten draag je een jas wanneer je buiten bent en dan zie je de glitters niet… “Met glitter schoenen heb je dat niet mam, die zie je altijd”.

Hummel glitter schoenen

Helemaal blij is ze dus wanneer er een pakketje van Hummel binnenkomt met, jawel, glitterschoenen. “Wauw supercool!!!” is het eerste wat ze roept. “Maar waar zijn de veters?” ze kijkt me vragend aan. Ik ga op zoek, maar zie al snel dat de veters niet naar binnen gepropt zijn zoals in de meeste nieuwe schoenen. Dit zijn veters met rek, die kunnen niet los. Handig, want dan kunnen de schoenen aan en uit getrokken worden door alleen het ritsje open en dicht te doen.

Makkelijk aan- en uittrekken

Dat is echt een must voor mij; kinderschoenen moet makkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Zonder stress omdat er nog veters gestrikt moeten worden, of omdat ze dat zelf willen doen wanneer je eigenlijk al te laat bent voor het naar school gaan. In het begin zijn alle schoenen een beetje stijf maar na een keer of 4 lukt het onze dochter zelf haar schoenen aan te trekken, met gemak!

Kijk die glitters glinsteren!

En dan die glitters, die zijn helemaal het einde, vooral buiten in de zon. Ik weet niet hoe vaak ze het al gezegd heeft: “Kijk mama, ze glimmen helemaal, het is net of ze licht geven!” Ze draagt de schoenen nu een aantal weken, uiteraard niet op de heel warme dagen maar wel heel geregeld. Ze pakt ze vaak, omdat ze lekker zitten. De zool voelt heel flexibel dus dat kan ik me wel voorstellen!

Denk je dat jouw dochter deze schoenen ook te gek vindt? Neem ook een kijkje bij alle andere sneakers van Hummel!

Hummel glitter schoenen voor meisjes - AllinMam.com

*Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Hummel

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close